Sedat Peker İçin İstanbul’dan Rize’ye Otobüs Kaldırılıyor

Sedat Peker İçin İstanbul’dan Rize’ye Otobüs Kaldırılıyor
Ünlü İş Adamı Sedat Peker’in Rize’de katılacağı “Teröre Lanet Mitingi” için İstanbul’dan Rize’ye ücretsiz otobüs kaldırılacak.

Ünlü İş Adamı Sedat Peker, Türkiye genelinde son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto amacıyla 11 Ekim 2015 Pazar günü Rize Cumhuriyet Meydanı’nda Saat:14.00'te düzenlenecek “Teröre Lanet Mitingi”ne katılacak.

Kalleşçe yapılan hain saldırılarla terörün lanetleneceği ve tarihi bir kalabalığın katılımının beklendiği “Teröre Lanet Mitingi” için Türkiye’nin dört bir yanından Sedat Peker hayranları mitinge katılmak üzere Rize’ye akın edecek.

“Sedat Peker’i Seven Bozkurt Yürekler” adıyla sosyal medyadan davette bulunan otobüs kaldırma organizasyonunu düzenleyen MHP Üsküdar Eski İlçe Başkan Yardımcısı ve Üsküdar Ülkü Ocakları Eski Başkan Vekili Vedat Aktepe, İstanbul Üsküdar Çengelköy’den Rize’ye otobüs kaldırılacağını ifade ederek, Rize programına katılacaklardan hiçbir ücret talebinde bulunulmayacağını kaydetti.

Aktepe, programa katılacakların 0544 944 37 34 – 0538 957 70 55 ve 0538 676 21 79 numaralı telefonlardan iletişime geçerek, otobüsün hareket tarihi ve saati ile ilgili detaylı bilgileri alabileceklerini ve isimlerini yazdırmaları gerektiğini belirtti.