Sedat Peker, Ölüm Listesinde

Sedat Peker, Ölüm Listesinde
Ünlü iş adamı Sedat Peker, birçok yasa dışı ve terör örgütünün ölüm listesinde yer almaktan gurur duyduğunu söyledi.

Ünlü iş adamı Sedat Peker, kendisini eleştirenlere terör örgütleri üzerinden cevap verdi: “PKK, DHKP-C, PARALEL YAPI, MKP gibi pek çok örgütün ölüm listesindeyim, bu listeler benim doğru yolda olduğumun kanıtıdır” şeklinde konuştu.

SEDAT PEKER; TERÖR ÖRGÜTLERİNİN ÖLÜM LİSTESİNDE OLMAM EN BÜYÜK GURURUMDUR

İşte Peker'in satır aralarında pek çok mesaj barındıran o açıklaması;

Kıymetli Dostlarım, 

Cezaevinden tahliye olduğum günden bugüne kadar geçen zamanla ilgili bir durum değerlendirmesi yapmak için dün gece kahve içip düşünmeye çekildiğimde, 15 aylık bu süreyi çok iyi değerlendirdiğime karar verdim. 

Birkaç gün önce pkk terör örgütünün liderlerinden Murat Karayılan, Kandil’de şahsımla ilgili aleyhte bir konuşma yapmış(Şeref duyarım.). 

Paralel yapının beyin takımından olan Emre Uslu, Zekeriya Öz gibi isimlerinin devamlı olarak hedefinde olmam ise cezaevinde kendime verdiğim söze sadık kaldığımın en büyük göstergesi olmuştur. 

Dhkp-c’nin resmi yayın organlarında hedef haline getirilmem ve daha sonrasında ise Dhkp-c eylemlerinde resimlerimin yakılması,beni ayrıca gururlandıran şeyler olmuştur. 

İstanbul Jandarma Bölge Komutanlığı'nın önünde Albay Fehmi Altınbilek’e suikast düzenleyen mkp’li teröristlerin yakalanmasıyla hücre evlerinde yapılan aramalarda,suikast amaçlı şahsımın bilgilerinin bulunması ise benim için ayrı bir gurur kaynağıdır. 

Kıymetli Dostlarım, biraz önceki satırlarımda da söylediğim gibi cezaevinden tahliye olduğum andan, şu ana kadar geçen zamanla ilgili yapmış olduğum durum değerlendirmesi,şükürler olsun ki inandığım dava için başarılı şeyler yaptığımın en büyük delili ve göstergesidir. 

Maalesef ki kendisinin Millliyetçi-Muhafazakar olduğunu söyleyen çok küçük bir kesim insanda,bazı sayfalarda şahsımla ilgili hakaret vari şeyler yazıyorlarmış. Bunları sevdiğim dostlarım vasıtasıyla öğreniyorum. Belki ilerde dava açılması gerekir diye, adres tespiti yapmak için avukatlarımız ve arkadaşlarımız bu kişilerin evlerini ve iş yerlerini bulunca komşumuzun çocuğuna,“Derslerini yapması için bilgisayarımı kullanma izni veriyorum. Ağabey o yazmıştır, benim hiçbir şeyden haberim yok.” gibi açıklamalarla kendilerini acınası ve rezil bir duruma düşürmeleri ise bence sözün son noktasıdır, diye düşünüyorum. 

Kıymetli Dostlarım, bazı arkadaşlarımız bana ulaşmaya çalışmışlar. Biz sayfalarda REİS’in lehine yorum yazıyoruz, yine de siliniyor, diye sitemlerini iletmişler (Benim lehime dahi yorum yazılsa içinde birilerine karşı küfür ve hakaret varsa o yorum bana ait resmi sayfalarda asla yer bulamaz.). 

Yorumları kendim kontrol ederken bazen tam küfür olmayan ancak sorun yaşadığım bazı siyasi kişiliklerin ismine hakaret olan mesajları görünce görevli arkadaşlara bunları niye silmiyorsunuz? Diye kızdığımda, bana cevaben: REİS onlar kendi sayfalarında seninle ilgili bir sürü kötü şey yazıyorlar. Biz niye bunları siliyoruz?Dediklerinde, onlara şu cevabı vermiştim:“Eski bilgelerden bize miras kalan öğretilere göre bir insanın kalitesi karşısındaki insanın kendisine karşı yapmış olduğu harekete,almış olduğu tavırda gizli olduğudur(Yani, adam olmak gerçekten zordur.). 

Kıymetli Dostlarım, ben Bozkurtluğumu pkk’nın, dhkp-c’nin, mkp’nin ve paralel yapının direkt hedefi olarak ölüm listelerinde yer bulacak şekilde yaptıklarımla kanıtlıyorum. Bu klavye Milliyetçisi olduğunu söyleyen arkadaşlar,acaba bu saymış olduğum örgütlerin bir kere bile ölüm listesine girmeyi başarabilmişler midir? 

Koalisyon'a müsade etmeyen bir sistem kurmalıyız.Dış güçlerin, para baronlarının, oyuncağı olmamak için koalisyonlardan kurtulmalıyız,demiştim. Acaba şimdi ne kadar haklı olduğum sizler tarafından görülüyor mu? Adı başkanlık sistemi olmasın, başka bir şey olsun. Benim önerdiğim sistemde tek şart ülkeyi koalisyon hükümetleri yönetmesindi. Herhalde dünyada bu tip bir sistem vardır. Bunu uygulayabilirdik. 

Bu daha iyi günlerimiz... pkk’nın Suriye kolu olan pyd, tüm sınıra yerleşiyor. Biz koalisyon hükümeti kurmaya çalışmaktan oraya dönüp bakamıyoruz bile. Bu cümleyi kurmaktan nefret ediyorum. Ancak seçimlerden sonra geçen şu 3-5 günlük zaman bile beni haklı çıkardı ve gelecek günler beni çok daha haklı çıkaracak. Milliyetçilik,sahte hesaplarla insanlara hakaret edip nefret toplamak değildir. Milliyetçilik, bir kişinin bile olsa Milliyetçi-Muhafazakar dünya görüşüne ısındırma sanatıdır. 

BİR UMUTTUR YAŞAMAK 

SEDAT PEKER