Sedat Peker Referandum Öcesi Evetçileri Uyardı!

Sedat Peker Referandum Öcesi Evetçileri Uyardı!
Sedat Peker sosyal medya hesaplarından yeni bir video daha paylaştı. Referandumda EVET oyu verecek olanlara seslendi.'Aslında bizden olmayan ama bizdenmiş gibi görünen bazı hainler!' Var diyerek EVETÇİLERİ uyardı.
İşte Peker'in O Konuşması;
 
Kıymetli dostlarım
Aslında bizden olmayan ama bizdenmiş gibi görünen bazı hainler, devamlı fısıltı halinde insanımızın yüreğine korku salmaya çalışmaktalar. 
 
‘’Sayın Cumhurbaşkanımız çok başarılı, partili cumhurbaşkanlığına mutlaka geçmemiz lazım; ancak Sayın Cumhurbaşkanımıza bir şey olursa, bu güç başka birinin eline geçerse, ülkenin durumu hiç iyi olmaz.’’ gibi konuşmalar yaparak sinsice gizli bir planı uygulamaya koymaktalar. 
 
Bundan çok daha kötü olanı ise bir çok saf vatandaşımız da bir yılanın zehiri kadar tehlikeli olan bu sözü kulaktan kulağa farkında olmadan taşıyarak yaymaktadır. 
Kıymetli dostlarım 23 sene evvel ilk röportajımı yaptığım zaman ırkımızın kaderinden korkuyu mutlaka çıkarmamızın gerekliliğini belirtmiştim. 
 
Doğduğumuz andan öldüğümüz ana kadar korku kültürü ve hikayeleriyle uyuşturulmuş yüce milletimizin, değil tarih sahnesinde hak ettiği yeri almasını, hak ettiği yerin kapısındaki bekçi bile olmasının mümkün olamayacağını söylemiştim. 
 
Avrupa birliği ülkeleri geçmişteki basiretsiz yöneticilerimiz yüzünden bizleri sofralarındaki kırıntılarıyla avuttular. Ancak ortada bir gerçek var. O gerçekte şudur; ‘’Ziyafet sofrasındaki kırıntılara talip olanlar, hiç bir zaman efendi olamazlar.’’ 
(Biz kendi soframızın efendisi olacağız. Buna karşı gelmek isteyenlere ise gereken ne ise mutlaka yapacağız.) 
 
Yüce Allah Sayın Cumhurbaşkanımıza ömür versin, güç versin. Ancak ömür noktasında veya sağlık noktasında kendisine bir şey olursa bu yüce millet en az kendisi kadar başarılı mutlaka yeni liderler çıkaracaktır. 
 
Bu liderler kim bilir; şuan Anadolu’nun, Trakya’nın okullarında, kurumlarında kendilerini o kutsal görev için bilmeden hazırlıyorlardır. 
 
Milletler tarihe yön verirken mutlaka liderlerinin özelliklerinden faydalanırlar.  Ancak daha büyük katkıyı ise kesintisiz olarak devlet olabilme geleneğinden elde ettikleri binlerce yıllık tecrübelerinden alırlar. 
 
Oğuz Kağanları, Fatih Sultan Mehmet Han Hazretlerini yakın geçmişimizde ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şu anda da Sayın Cumhurbaşkanımızı çıkaran bu millet, Yüce Allah korusun daha sonrasında da tarihe yön vermek için gerekli olan liderleri mutlaka çıkaracaktır. 
 
Eğer ki bunu başaramazsak yani yeni liderler çıkarmazsak zaten mensubu olduğumuz yüce milletimizin tarih sahnesine bir daha çıkmamak üzere batması bence haktır. 
 
Ancak böyle bir şey baş melek İsrafil’in kıyamet borusunu üfleyene kadar, yani kıyamete kadar asla olmayacaktır. 
Kıymetli dostlarım art niyetlilerin elinde kalan bu son kozlarına lütfen teslim olmayalım. Bundan daha önemlisi ise bu saçma korkunun yayılmasına asla alet olmayalım. 
 
Tarihin cesurlar tarafından yazıldığını ise aklımızdan bir an bile olsa asla çıkarmayalım.