Sedat Peker Rize'de Ezilme Tehlikesi Yaşadı

Sedat Peker Rize'de Ezilme Tehlikesi Yaşadı
Ünlü iş Adamı Sedat Peker, Teröre Lanet Mitingi için geldiği memleketinde yaşanan izdiham sırasında ezilme tehlikesi yaşadı.

Ünlü İş Adamı Sedat Peker, Fırtına Gazetesi tarafından organize edilen ve Rize Cumhuriyet Meydanında onbinlerin katıldığı Teröre Lanet Mitingi sonrasında sevenleri ve hayranlarıyla fotoğraf çektirmek için gittiği Beyda Lokantasında yaşanan izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi yaşadı.

SEDAT PEKER'E RİZE'DE YOĞUN İLGİ

Ünlü iş Adamı Peker, Rize'de büyük bir coşku, heyecan ve sevgiyle karşılandı. Peker'in miting verdiği Cumhuriyet Meydanını dolduran onbinlerce insan miting sonrasında ise Sedat Peker'e ulaşmak için büyük bir yarış içerisine girerek adeta trafiği felç etti. Yoğun izdiham nedeniyle otomobille karınca hızıyla Beyda Lokantasına gidebilen Peker, burada da büyük bir coşkuyla karşılandı. Lokantanın içi ile her iki giriş kapısının önünde toplanan binlerce insan Peker ile tokalaşabilmek ve fotoğraf çektirebilmek için bastırınca Ünlü iş Adamı lokantaya girmekte hayli zorlandı. Sevenleriyle hayranlarının arasında binbir güçlükle lokantaya girebilen Peker, hem girişte gemse lokantanın içinde sevenlerinin akınına uğradı.

sedat-peker-beyda.jpg

Yaşanan izdihamda güçlükle ilerleyebilen Peker, kalabalık esnasında zaman zaman ezilme tehlikesi yaşadı. Peker de hayranlarının bu sevgisine fotoğraf çektirmek isteyen bütün herkesle fotoğraf çektireceğini belirterek jest yaptı. Beyda Lokantasında devam eden fotoğraf çekiminin sabaha kadar sürmesi bekleniyor.

sedat-peker-rize-beyda.jpg

beyda-lokantasi.jpg