Sedat Peker'den İddialara Videolu Cevap

Sedat Peker'den İddialara Videolu Cevap
Ünlü İş Adamı Sedat peker, Rize Mitinginde yaptığı konuşmanın bazı bölümlerinin cımbızlanıp haber yapılması üzerine mitingin videosunu ve konuşmasının olduğu kısımları resmi hesabından yayınladı.

Sedat Peker geçtiğimiz Cuma günü Rize Cumhuriyet Meydanı'nda on binlerce insanın katıldığı teröre lanet mitinginde konuşma yapmıştı. Bir takım medya gruplarının konuşmasının belli kısımlarını cımbızlayıp yönlendirme haberler yaptığını dünkü yazısında açıklamıştı.

Sedat Peker bugün sosyal medya hesaplarından mitingin videosunu ve konuşmasının olduğu kısımları yayınladı.

MAHÇUP OLACAĞINIZI SÖYLEMİŞTİM (RİZE MİTİNGİNİN GERÇEK GÖRÜNTÜLERİ) başlığıyla paylaştığı video kısa zamanda milyonlarca kişi tarafından izlendi. Videoya binlerce destek mesajı yağdı.

147238.jpg

Sedat Peker konuşmasında asıl düşman PKK değil, PKK'ya destek sağlayan İsrail, Amerika, Rusya, İran, Çin ve Almanya'dır diyerek kahrolsun pkk sloganı atan kalabalığa hedef küçültmeyin şeklinde seslendi.

MEVSİMLİK İŞÇİLER VE KÜRTLER KARDEŞLERİMİZDİR!

Sedat Peker konuşmasının devamında şehit haberlerinin ardından mevsimlik işçilere ve güneydoğu plakalı araçlara saldıranları eleştirerek; 'Onlar bizim kardeşlerimizdir. Sakın bu hataya düşmeyin.'diye seslendi.

VUR DE VURALIM ÖL DE ÖLELİM!

Miting alanında on binlerce kişi Sedat Peker'e Vur de vuralım, Öl de ölelim sloganlarıyla seslendi. Peker ise bu sloganlara yanıt olarak kimseyi vurmayacağız, kimseyi öldürmeyeceğiz, devletimizin savcıları, polisleri güçlüdür, kolluk kuvvetleri güçlüdür diyerek cevap verdi.

İşte Sedat Peker'in yayınladığı ve kısa zamanda milyonlarca kişinin izlediği Rize Mitinginin gerçek görüntüleri;