Sedat Peker'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Jet ve Sert Cevap

Sedat Peker'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Jet ve Sert Cevap
Ünlü İş Adamı Sedat Peker, Rize Mitingindeki açıklamalarının tamamını dinlemeden kendisini “mafya babası” olarak eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na anında sert sözlerle cevap verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşmede Sedat Peker’in Rize’de düzenlediği mitingi Başbakan Davutoğlu ile paylaştığını kaydeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bir mafya babasının Rize’de yaptığı mitingi de söyledim. Hukuk devletindeyiz. Demokrasiyi savunuyoruz. Mafya babası miting yapıyor ve oluk oluk kan akacak diyor. Acaba cumhuriyet savcıları onun emrinde mi. Bunlar gerçekten cumhuriyetin savcıları mı? Hangi gerekçe ile bu kişi kalkıp miting düzenleyebiliyor.” sözlerine Ünlü İş Adamı Sedat Peker'den anında sert bir cevap geldi.

BEN MAFYAYSAM CHP'LİLER NEDEN ZİYARETİME GELDİ, BEN MAFYAYSAM SİZİN RİZE'DE TOPLADIĞINIZ KALABALIĞIN 2,5 - 3 KATINI NASIL TOPLADIM, YOKSA AK PARTİ'Yİ DESTEKLEMELİYİZ DİYE ÇAĞRIDA BULUNDUKTAN SONRA MI SİZİN İÇİN MAFYA OLDUM

Ünlü iş adamı Sedat Peker sosyal medya hesaplarından CHP Genel Başkanı'na verdiği cevapta " Eğer ben mafya babasıysam neden CHP yöneticileri ve vekilleri bakanlığın özel izniyle benim ziyaretime geliyor, Ak Partiyi desteklemeliyiz diye çağrıda bulunduktan sonra mı acaba sizin için mafya oldum. ben mafya isem o zaman size sormazlar mı; bir mafya Rize meydanında sizin topladığınız kalabalığın 2.5-3 katını toplamayı nasıl başarmış" dedi.

İŞTE SEDAT PEKER’İN KILIÇDAROĞLU’NA YÖNELİK CEVABININ TAMAMI:

Sayın Kılıçdaroğlu, ergenekon davasından cezaevinde yatarken bir çok chp milletvekili ve parti üst yöneticisi bakanlığın özel izniyle ziyaretime geliyorlardı. eğer ben mafyaysam parti yöneticilerinize,vekillerinize sormanız gerekmezmi, bir mafyaya neden ziyarete gidiyordunuz diye sevdiklerime seçim öncesi mutlaka Ak Partiyi desteklemeliyiz diye çağrıda bulunduktan sonramı acaba sizin için mafya oldum Rize konuşmamda "devletimiz düşmanlar ve teröristler tarafından işlemez hale getirildiğinde, meşru müdafaa hakkımız doğarsa oluk oluk kanlarını akıtacağız" dedim. Sayın Kılıçdaroğlu, yoksa siz bu şekilde düşünmüyor musunız? düşmanlara ve teröristlere ülkemizi teslim mi edeceksiniz? ayrıca ben mafya isem o zaman size sormazlar mı; bir mafya Rize meydanında sizin topladığınız kalabalığın 2.5-3 katını toplamayı nasıl başarmış.

SEDAT PEKER RİZE'DE NE DEMİŞTİ?

Ünlü iş adamı Sedat Peker, Rize mitinginde PKK aleyhinde atılan sloganlar üzerine PKK’nın Türk milletinin hedefi olamayacağını belirterek, “Hedef küçültmeyin kardeşlerim. PKK bu milletin hedefi olamaz. Sadece bir gün ezeceği hedefi olacaktır. Biz hiç kimseyi vurmayacağız, hiç kimseyi öldürmeyeceğiz. Devletimizin askeri, polisi güçlüdür ve ayaktadır. Ne zaman ki bu kadrolar yorgun düşerse, vatandaşın kendini savunma hakkı doğarsa, meşru müdafaa hakkı doğduğu zaman biraz önce size söylediğim şeyi yapacağız. Adeta dünyanın şah damarları kesilmişcesine oluk oluk hepsinin kanlarını akıtacağız. Onlara merhamet etmeyeceğiz. Onlar bizi o zaman tanıyacaklar. Siz de benim yaptığımı yapın kardeşlerim. Yüce Allah’tan her gece bunlara karşı var olan intikam için memuriyet dileyin” ifadelerini kullanmıştı.