Sedat Peker'den Rize'de 4250 Aileye Yardım Paketi VİDEO İZLE

Sedat Peker'den Rize'de 4250 Aileye Yardım Paketi VİDEO İZLE
Rizeli hayırsever iş adamı Sedat Peker, Rize'de Ramazan ayı dolayısıyla 4.250 aileye ulaştırılmak üzere 3 TIR dolusu yardım paketi dağıttı.

Rize merkeze bağlı Gündoğdu Mahallesi'nde gerçekleşen yardım dağıtma programında hayırsever iş adamı Sedat peker tarafından gönderilen 3 TIR dolusu yardım paketi, Rize Merkez mahalle ve köy muhtarları ile ilçe belediye yetkilileri vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere teslim alındı.

Yardım paketleri Rize'ye gelmeden önce, olası bir izdihama karşı tedbir almak için köy ve mahalle muhtarları ile ilçe belediye yetkililerinden ihtiyaç sahibi ailelerin sayıları alındı. Belirlenen sayılara istinaden yardım kolileri ayrılarak tek tek muhtarlara ve ilçe belediye yetkililerine dağıtıldı. Alınan yardım kolilerini ailelere ulaştırmak üzere teslim alınırken olası bir kargaşa da önlenmiş oldu.

sedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(7).jpg

Hayırsever iş adamı Sedat Peker’in yardımlarının Rize’deki dağıtımını koordine eden Rizeli iş adamı Zeki Mayi, Rize’deki sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve belediye başkanlarının temsilcileriyle birlikte yardım kolilerini arabalara yükleyip adreslere ulaştırdıktan sonra paketlerin ihtiyaç sahibi evlere ulaştırılacağını söyledi.

Organizasyonu yapan Rizeli işadamı Sedat Bey’e özellikle teşekkürlerini ileten iş adamı Mayi, “Kendi memleketi olan baba toprağını unutmayan Rize’deki ihtiyaç sahibi insanlarımıza bu tür yardımlarını devam ettirmektedir. Biz kendisine çok teşekkür ediyoruz. Rizeli olarak çok mutluyuz. Allah razı olsun. Bundan sonra da bu yardımların devamını hemşehrilerimizden bekliyoruz.” diye konuştu.

sedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi.jpg

Mayi, hemşehrilerini 9 Ağustos’ta İkizdere ilçesinde düzenlenecek olan ve iş adamı Sedat Peker’in Ekşioğlu Vakfı tarafından hizmet nişanı ile onurlandırılacağı Ovit Şenliklerine de davet ettiği açıklamasında, “Son 10 yıla yakın bir zamanda Ekşioğlu Ailesi Vakfı tarafından organize edilen Ovit  Şenliklerine bu sene Rizemizin değerli iş adamı Sedat Beyin de davetli olması hesabıyla 10-15 yıldır elinde olmayan imkanlardan dolayı Rize’ye gelememiştir. Bir vesile Rize’ye gelip ordaki hizmet nişanını alma töreniyle hemşehrileriyle kucaklaşacaktır. Ayın 9’unda Trabzon Havaalanında Rize’deki tüm sivil toplum kuruluşlarımızı, siyasi parti temsilcilerimizi, işadamlarımızı bugün buradan biz davet ediyoruz ama önümüzdeki süre içerisinde Ekşioğlu Vakfı tarafından bir organizasyon yapılması nedeniyle Rize ve Rize dışındaki bürokrasi de davet edilecektir ama biz bugün burada bunu duyuruyoruz. Ayın 9’unda Trabzon’da büyük bir organizasyonla Sedat Beyi karşılayarak Ovit’e çıkacağız. Ve nasip olursa ordaki törene katılacaktır.” şeklinde konuştu.

Öte yandan yardım paketlerini muhtaç ailelere ulaştırmak üzere teslim alan muhtarlarda yapılan yardımın çok önemli olduğunu ifade ederek, hemşehrilerinden hiçbir zaman desteğini ve yardımını esirgemeyen hayırsever iş adamı Sedat Peker’e teşekkürlerini iletti.

Ünlü iş adamı Peker'in bugün dağıtılan 4 bin 250 yardım paketinin haricinde Ramazan Bayramında da yardımlarına devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

sedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(6).jpg

sedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(8).jpgsedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(9).jpgsedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(10).jpg

sedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(1)-001.jpgsedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(2)-001.jpgsedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(3)-001.jpg

sedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(4)-001.jpgsedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(5)-001.jpgsedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(6)-001.jpg

sedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(7)-001.jpgsedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(8)-001.jpg

sedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi1.jpgsedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi2.jpg

sedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(11).jpgsedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(1).jpgsedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(2).jpg

sedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(3).jpgsedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(4).jpgsedat-pekerden-rizede-4250-aileye-yardim-paketi-(5).jpg