Sedat Peker'den Sakarya'da Dev Miting

Sedat Peker'den Sakarya'da Dev Miting
1999 yılında meydana gelen Marmara Depremi sırasında Adapazarı’na yaptığı yardımlar dolayısıyla hizmet nişan ödülüne layık görülen Ünlü iş adamı Sedat Peker, miting kalabalığında gerçekleşen ödül töreninde on binlere seslendi.

Ünlü iş adamı Sedat Peker, doğduğu yer olan Sakarya'ya geldi. Peker, Adapazarı Kent Meydanı'nda on binlerce insana seslendi.

Sedat Peker, burada yaptığı konuşmada HDP'yi parlatan Aydın Doğan Medyası'nı eleştirdi, bu oyunlara gelmeyin mesajı verdi.

Başkanlık sistemi için de on binlerce vatandaştan destek isteyen Sedat Peker, “Artık ülkenin dış güçlerin ülkemizdeki maşası olan  Aydın Doğan gibi şahısların etkisi altında kalmaması için başkanlık sistemimi desteklemeliyiz” dedi.

sakaryada-sedat-peker-mitingi-3.jpg

On binlere yönelik HDP uyarısında bulunan Sedat Peker, “HDP liderinin saz çalarken görüntülerini yayınlıyorlar ancak elindeki saz değil el bombası diyerek bu oyunlara kanmayın. HDP'liler PKK'lıların takım elbise giymiş halidir” derken, MHP'yi de sert bir dille eleştirerek, “Nasıl oldu da Başbuğ Alparslan Türkeş'in partisi HDP barajı geçsin diye dua eder hale geldi” dedi.

Sedat Peker'e çeşitli belediye, vakıf ve dernekler tarafından 1999'da yaşanan Adapazarı Depremi sonrasında yaptığı yardımlar için hizmet nişanı verildi. 

sakaryada-sedat-peker-mitingi1.jpgsakaryada-sedat-peker-mitingi-2.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Sedat Peker’e ‘Hizmet Nişanı' Verildi VİDEO İZLE