Sedat Peker’den Soma’ya 100 Bin TL Yardım

Sedat Peker’den Soma’ya 100 Bin TL Yardım
Soma Spor İçin Başarım Sensin Derneği tarafından düzenlenen yardım gecesinde ünlü iş adamı Sedat Peker, yardımlarıyla geceye damgasını vurdu.

Ünlü iş adamı Sedat Peker, 50 Bin Tl.’si maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin ailesine bağışlanmak üzere, 50 Bin TL de Soma Spor Kulubü için olmak üzere toplamda 100.000 TL bağışta bulundu.

Soma Spor için Başarım Sensin Derneği, Soma’da geçen yıl 13 Mayıs’ta yaşanan maden faciasında şehit olan 301 madencinin ailesine destek sağlamak amacıyla bir yardım gecesi düzenledi. Beşiktaş Shangri La Bosphorus Otel'de gerçekleştirilen geceye iş, sanat ve cemiyet hayatından pek çok ünlü isim katıldı. Davete katılan isimlerden ünlü iş adamı Sedat Peker yaptığı bağışlarla geceye damgasını vurdu.

sedat-pekerden-rekor-bagis.jpg

REKOR BAĞIŞ YİNE SEDAT PEKER'DEN

Geceye  katılan ve diğer davetliler tarafından da büyük ilgi gören Sedat Peker, Soma’da şehit düşen madencilerin aileleri için 50.000 TL, Soma Spor Klubü için de 50.000 TL olmak üzere toplamda 100.000 TL bağışta bulunarak geceye damgasını vurdu.

GECEYE ÜNLÜ AKINI

Başarım Sensin Derneği’nin düzenlediği geceye; Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç, Ali Ünal, Sinan Vardar, Erkan Petekkaya ve bir çok ünlü isim katıldı.