Sedat Peker'in Rize Mitinginin Tamamı VİDEO İZLE

Sedat Peker'in Rize Mitinginin Tamamı VİDEO İZLE
Ünlü İş Adamı Sedat Peker’in Rize’de katıldığı “Teröre Lanet Et, Şehidine Sahip Çık” mitinginin bazı bölümlerinin bir kısım medya tarafından cımbızlanması ve Peker’in sözlerine inceleme başlatılması üzerine Rize Mitinginin tamamını yayınlıyoruz.

Ünlü İş Adamı Sedat Peker, Cuma günü Fırtına Gazetesi tarafından Rize’de düzenlenen “Teröre Lanet Et, Şehidine Sahip Çık” mitingine katıldı. Miting sonrasında ise Sedat Peker ile tokalaşmak isteyenler büyük bir izdiham oluşturdu.

Oluşan izdiham ve belli  bir kısımın hoşuna gitmeyecek kalabalığın Sedat Peker'i dinlemeye gelmesiyle 25 binden fazla kişinin katıldığı “Teröre Lanet Et Şehidine Sahip Çık” mitingini içine sindiremeyip rahatsız olan taraflar, Sedat Peker’e olan kinlerini Peker’in mitingdeki sözlerini cımbızlayarak açıkca kusmaya başladı.

Teröre destek veren yayınlarıyla bilinen belli bir zümrenin Ünlü İş Adamı Sedat Peker’in geçen Cuma günü Rize’de katıldığı “Teröre Lanet Et, Şehidine Sahip Çık” mitinginin bazı bölümlerini cımbızlayıp Peker’in hedef gösterilmek istenmesi ile Rize Mitingindeki konuşması nedeniyle inceleme başlatılması üzerine Rize mitinginin tamamını yayınlıyoruz.

İşte 4 bölüm halinde Sedat Peker’in Rize mitingi konuşmasının tamamı:

BÖLÜM 1

BÖLÜM 2

BÖLÜM 3

BÖLÜM 4