Sedat Semavi Sarı, Sahil Camiinden Uğurlanacak

Sedat Semavi Sarı, Sahil Camiinden Uğurlanacak
Rize’de bıçaklı kavgada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesinin 13. gününde hayatını kaybeden Sedat Semavi Sarı, yarın (7 Ağustos Pazartesi günü) Sahil Camiinden ebediyete uğurlanacak.

Rize’de 24 Temmuz günü merkeze bağlı Paşakuyu Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana gelen olayda 24 yaşındaki Sedat Semavi Sarı, iki grup arasında "ev kirası artışı" nedeniyle çıktığı iddia edilen ve bir kişinin öldüğü tartışmada bıçaklandı.

Ağır yaralı olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sarı, yaşam mücadelesinin 13. Gününde hayatını kaybetti.

Sarı’nın cenazesi 7 Ağustos 2023 Pazartesi günü İkindi Namazını müteakip Rize Sahil Camiinde kılındıktan sonra merkeze bağlı Pazarköy Köyündeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Kavgada Halil İbrahim Ak'ı bıçaklayarak öldürdüğü, Sedat Semavi Sarı ve Miraç B'yi de yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan Mücahit Kazancı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum