Şehidimiz 15 Gün Önce Rize’de Çay Topladı

Şehidimiz 15 Gün Önce Rize’de Çay Topladı
Batman’da şehit düşen Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu’nun kendisi gibi uzman çavuş olan kardeşinin de geçen yıl doğudaki bir operasyonda yaralanıp gazi olduğu ve tedavisinin ardından tekrar görevine döndüğü bilgisine ulaşıldı.

Batman'ın Kozluk ilçesi Bekirhan beldesinde jandarma karakoluna PKK'lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu’nun bekar olduğu ve 15 gün önce annesiyle birlikte Kendirli’de çay topladıktan sonra Ramazan arefesinde tekrar görevine döndüğü öğrenildi.

2 erkek kardeşi bulunan Şehidimiz Soner Fazlıoğlu’nun kendisi gibi uzman çavuş olan kardeşinin de geçtiğimiz yıl doğudaki bir operasyonda yaralanıp  gazi olduğu ve tedavisinin ardından tekrar görevine döndüğü bilgisine ulaşıldı.

Kışları Rize’de, yazları ise Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ikamet ettiği öğrenilen şehit Fazlıoğlu’nun ailesi, yaş çay zamanında Rize’ye gelerek çayını topladıktan sonra tekrar Bandırma’ya dönüyordu. Mayıs ayı içerisinde birliğinden izin alarak Rize’nin Kendirli beldesine annesiyle birlikte gelen Soner Fazlıoğlu, çayı topladıktan sonra Ramazan Arefesinde annesiyle beraber Rize’den ayrılmış ve annesi Bandırma’ya gittiği, kendisinin de görev yerine döndüğü öğrenildi.

Şehidimizin cenazesi bugün saat: 10.00’da Diyarbakır’da düzenlenecek törenin ardından havayoluyla Trabzon’a gönderilecek. Ardından karayoluyla Rize’ye gelecek şehidin cenazesi, yetişmeme ihtimali dolayısıyla kesin olmamakla birlikte Pazar günü yapılması planlanıyor.

Cenazenin ne zaman yapılacağına dair kesin bilgi ilerleyen saatlerde belli olacak.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize Şehidi Fazlıoğlu'nun Cenazesi Rize'de FOTO GALERİ

Rize Şehidi Fazlıoğlu'nun Cenazesi Rize'de

Rizeli Şehit Soner Fazlıoğlu'nun Cenazesi Trabzon'da FOTO GALERİ

Rizeli Şehit Fazlıoğlu'nun Cenazesi Trabzon'a Getirildi

Rize Belediyesi Şehit Cenazesi İçin Kendirli'ye Otobüsler Kaldıracak

Şehit Fazlıoğlu'nun Cenaze Programı Belli Oldu

Rizeli Şehit Fazlıoğlu'nun Fotoğrafları

Şehit Fazlıoğlu'nun Cenazesi Rize'ye Gelecek

Rize'ye Şehit Ateşi Düştü