Şehidimizin Cenazesi Rize'ye Geliyor

Şehidimizin Cenazesi Rize'ye Geliyor
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Rizeli Jandarma Uzman Çavuş Emrah Aytemiz ile Kırıkkaleli Jandarma Astsubay Şükrü Ceylan'ın naaşı, düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

Diyarbakır Lice ilçesinde 'Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldıkları Diyarbakır Asker Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Jandarma Astsubay Şükrü Ceylan ve Jandarma Uzman Çavuş Emrah Aytemiz için Diyarbakır'da tören düzenlendi. Diyarbakır Asker Hastanesi’nde düzenlenen törene Vali Hüseyin Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, vali yardımcıları ve askeri erkan katıldı.

image-20160626171817.jpeg

Tören, şehitlerin naaşlarının alana getirilmesi ve bir dakikalık saygı duruşunun ardından başladı. Şehitlerin özgeçmişleri okundu ve daha sonra birlik adına kısa konuşma yapıldı. Dini vecibelerin yerine getirilmesinin ardından şehitler, katafalktan alınarak ambulansa kondu.

Şehit Jandarma Astsubay Şükrü Ceylan Kırıkkale, Jandarma Uzman Çavuş Emrah Aytemiz ise memleketi Rize’ye uğurlanmak üzere son yolculuğuna uğurlandı.

image-20160626171914.jpeg

image-20160626172233.jpeg

image-20160626172449.jpeg 

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rizeli Şehidin Cenazesi Doğduğu Topraklarda

Rizeli Şehidin Cenazesi Trabzon Havalimanına Geldi

Rize'nin Şehidi Aytemiz 25 Gün Sonra Evlenecekti. İşte Cenaze Detayları

Rize'ye Şehit Ateşi Düştü