Şehit Arslan Kulaksız'ın Annesi Vefat Etti

Şehit Arslan Kulaksız'ın Annesi Vefat Etti
Malazgirt ilçe Jandarma Komutanı iken uğradığı terör saldırısında şehit düşen Rize İl Merkez Jandarma Eski Komutanı Arslan Kulaksız’ın annesi Nevriye Kulaksız vefat etti.

Muş’un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, PKK’lı teröristler tarafından otomobilinde uğradığı silahlı saldırıda şehit düşen Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı ve Rize İl Merkez Jandarma Eski Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın vefat eden annesi Nevriye Kulaksız için taziye mesajı yayınladı.

Kaymakam Kırlı, yayınladığı mesajında, “Şehidin vefat eden annesi bizim de annemizdi, Allah rahmet etsin. Şehit Arslan Kulaksız kardeşimizi unutmamız mümkün değil. Arslan Kulaksız tüm Türkiye’nin komutanı ve kardeşiydi. Bugün aldığımız haber, bizleri derinden üzdü. Şehit Komutanımız Binbaşı Arslan Kulaksız’ın annesi, yani bizim annemiz Nevriye Ana, Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Anne ile şehit evladı cennette buluşmuşlardır. Ben başta can kardeşim Binbaşı Arslan Kulaksız ve biricik anneleri Nevriye Kulaksız’a Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun" ifadelerini kullandı.

soner-kirli.jpg