Şehit Ateşi Osmaniye’ye 5. Kez Düştü

Şehit Ateşi Osmaniye’ye 5. Kez Düştü
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde şehit düşen askerlerden Jandarma Astsubay Muhammed Gürlek'in Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yol kesen terör örgütü PKK'lı teröristlere müdahalede bulunan zırhlı aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen askerlerden Jandarma Astsubay Muhammed Gürlek'in Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Bingöl Karlıova ilçesinde şehit düşen Astsubay Muhammed Gürlek'in baba ocağı olan Kadirli ilçesi Kösepınar köyünde ki yaşayan ailesine acı haberi, Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk ve ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik iletti.

muhammed-gurlek-sehit-atesi-osmaniye’ye-5.-kez-dustu-(1).jpg

Evin önünde Kaymakam ve askerleri gören şehitin babası Hacı Gürlek ve annesi Mahmude Gürlek gözyaşlarına boğuldu. Haber üzerine fenalaşan şehidin bazı yakınlarına 112 sağlık personeli müdahale etti.

Şehit Astsubay Muhammed Gürlek'in babası Hacı Gürlek oğlu ile bu sabah telefon ile görüştüğünü belirterek, "Baba ben çok iyiyim yakında da geleceğim inşallah" dediğini belirtti. 21 yaşında olan şehit Astsubay Muhammed Gürlek'in bekar olduğu 3 ay önce Bingöl'de göreve başladığı ve ilk görev yeri olduğu öğrenildi.

Şehit astsubay yarın Kadirli İlçe Jandarma Komutanlığı önünde yapılacak törenin ardından Kösepınarı köyü Fındıcak Mahallesinde toprağa verilecek

muhammed-gurlek-sehit-atesi-osmaniye’ye-5.-kez-dustu-(2).jpgmuhammed-gurlek-sehit-atesi-osmaniye’ye-5.-kez-dustu-(3).jpg

muhammed-gurlek-sehit-atesi-osmaniye’ye-5.-kez-dustu-(4).jpgmuhammed-gurlek-sehit-atesi-osmaniye’ye-5.-kez-dustu-(5).jpg