Şehit Binbaşı Kulaksız’ın Eşi Onuruna Rize’de İftar Yemeği Düzenlendi

Şehit Binbaşı Kulaksız’ın Eşi Onuruna Rize’de İftar Yemeği Düzenlendi
Rizeli işadamı Mehmet Karaca tarafından Malazgirt ilçe Jandarma Komutanı Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın eşi Sibel Kulaksız’ın onuruna iftar yemeği düzenlendi.

İş Adamı Mehmet Karaca tarafından Rize Merkez’e bağlı Küçükçayır Köyü Andon Memişoğlu Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, Rize İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun, Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın eşi Sibel Kulaksız ile çocukları ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile davetliler katıldı.

Şehit Binbaşı Kulaksız’ın isminin Rize’de bir üst geçit ile sokağa verilmesinden dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Komutan’ın eşi Kulaksız yetkililere teşekkürlerini sunarak, Rize’de bulundukları günden bu yana kurmuş oldukları dostlukları sürdüklerini, Şehit Binbaşı Kulaksız’ın isminin yaşatılmasının kendilerini son derece duygulandırdığını belirtti.

sehit-binbasi-kulaksiz’in-esi-onuruna-rize’de-iftar-yemegi-duzenlendi-1.jpgsehit-binbasi-kulaksiz’in-esi-onuruna-rize’de-iftar-yemegi-duzenlendi-2.jpgsibel-kulaksiz.jpgarslan-kulaksiz-rize.jpg