Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin İsmi Rize'de Oturduğu Sokağa Veriliyor

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin İsmi Rize'de Oturduğu Sokağa Veriliyor
Rize’de makamında uğradığı saldırı sonucu şehit olan İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin ismi Portakallık Mahallesinde oturduğu sokağa verilecek.

Rize Merkeze bağlı Portakallık Mahallesi Muhtarı Tuncay Maşalacı, Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin isminin mahallede oturduğu 4 Nolu Çıkmaz Sokak’a verilmesi için Rize Belediyesine başvuruda bulundu.

Muhtar Maşalacı başvuru dilekçesinde “Rize Merkez Portakallık Mahallesi sakinleri ve esnaflarıyla yapmış olduğum istişare neticesinde şehit olan Altuğ Verdi Müdürümüzün Portakallık Mahallesi 4 Nolu Çıkmaz Sokakta oturduğundan bu sokağın ismi değiştirilerek Şehit Altuğ Verdi Sokağı verilmesini talep ve arz ederiz” ifadelerini kullandı.

sehit-emniyet-muduru-altug-verdi’nin-ismi-oturdugu-sokaga-veriliyor.jpg

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin halkın içinden, halkla birlikte yaşayan, gönülleri fetheden çok değerli bir insan ve bürokrat olduğunu kaydeden Maşalacı, “Görev yaptığı yaklaşık 1,5 yılda Rize’de gönülleri fetheden ve kente önemli hizmetleri bulunan Şehit İl Emniyet Müdürümüz Altuğ Verdi’nin ismini bundan böyle oturduğu sokakta yaşatmak için Rize Belediyemize başvuruda bulunduk. Mahalle sakinleriyle ve muhtarlığımızın talebinin olumlu karşılanacağını düşünüyorum” diye konuştu.

altug-verdi-tuncay-masalaci.jpg