Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yardım Elini Afrika’ya Uzattı

Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yardım Elini Afrika’ya Uzattı
Rize Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesince toplanan yardımlarla Afrika ülkesi Benin’de su kuyusu açıldı.

Rize Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (Şehit Erhan Dural Kız AİHL), okul, veli, öğrenci, öğretmen işbirliğinin en güzel örneğini Afrika ülkesi Benin’de açtırdıkları su kuyusu ile gösterdi.

Okul Müdürü Yaşar Keskin, okulun başarılarının yanında hayrda da geri durmadığını kaydederek, “Benin, Afrika’nın en yoksul ülkelerinden biri. Temiz içme suyuna ulaşmak Beninli’ler için oldukça zor. Bizler de Şehit Erhan Dural ailesi olarak Benin’e el uzatarak onların hayatlarını kolaylaştırmak istedik. Yaptığımız yardımlarla Benin’de bir su kuyusu açılmasına vesile olduk. Rabbimize hamdolsun. Yapılan küçük bir iyilik birileri için hayati bir öneme sahip olabilir. Bu bilinçle ilerlediğimiz yolda yeni adımlar atma azmindeyiz. Desteklerini esirgemeyen velilerime, öğrencilerime, öğretmenlerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

sehit-erhan-dural-yardim-elini-afrika’ya-uzatti-(1).jpgsehit-erhan-dural-yardim-elini-afrika’ya-uzatti-(2).jpgsehit-erhan-dural-yardim-elini-afrika’ya-uzatti-(3).jpg