Şehit Fazlıoğlu'nun Cenazesi Rize'ye Gelecek

Şehit Fazlıoğlu'nun  Cenazesi Rize'ye Gelecek
Batman'ın Kozluk ilçesi Bekirhan beldesinde jandarma karakoluna PKK'lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen saldırıda tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu’nun cenazesi Rize’ye gelecek.

Batman'ın Kozluk ilçesi Bekirhan beldesinde jandarma karakoluna PKK'lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen saldırıda yaralanan iki askerden Rize’nin Kendirli Beldesinden Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu  tedavi altına alındığı hastanede şehit oldu.

Şehit Fazlıoğlu’nun cenazesi bugün saat: 10.00’da Diyarbakır’da düzenlenecek törenin ardından havayoluyla Trabzon’a gelecek. Ardından karayoluyla Rize’ye gelecek şehidin cenaze merasiminin kesin olmamakla birlikte Pazar günü yapılması planlanıyor.

soner-fazlioglu-(13).jpg

Alınan bilgiye göre, Bekirhan Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerin bombalı araçla gerçekleştirdiği saldırıda yaralanan ve sevk edildiği Dicle Üniversitesi Hastanelerinde tedavi altına alınan askerlerden Kendirlili Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu  müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralı askerin tedavisi ise Dicle Üniversitesi Hastaneleri Yanık Merkezinde sürüyor.

Kozluk'ta iki terör örgütü mensubu gasbettikleri araçla Kozluk Belediye Başkanı'nın içinde olmadığı ve bir yakınının kullandığı özel araca yönelik silahlı saldırıda bulunmuştu. Saldırıda olay yerindeki başka bir araçta bulunan öğretmen hayatını kaybetmiş, bir kişi hafif yaralanmıştı.

Bölgeden uzaklaşan ve Bekirhan Jandarma Karakolu önünde uygulama yapan güvenlik güçlerince durdurulmaya çalışılan araçtaki teröristler "dur" ihtarına uymayıp aracı infilak ettirmişti. Bu saldırıda da olay yerinde bulunan iki asker ve bir vatandaş yaralanmıştı. Saldırıyı gerçekleştiren bir terörist etkisiz hale getirilmişti.

soner-hacifazlioglu.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize Şehidi Fazlıoğlu'nun Cenazesi Rize'de FOTO GALERİ

Rize Şehidi Fazlıoğlu'nun Cenazesi Rize'de

Rizeli Şehit Soner Fazlıoğlu'nun Cenazesi Trabzon'da FOTO GALERİ

Rizeli Şehit Fazlıoğlu'nun Cenazesi Trabzon'a Getirildi

Şehit Fazlıoğlu'nun Cenaze Programı Belli Oldu

Rizeli Şehit Fazlıoğlu'nun Fotoğrafları

Şehidimiz 15 Gün Önce Rize’de Çay Topladı. Uzman Çavuş Olan Kardeşi de Gazi

Rize'ye Şehit Ateşi Düştü