Şehit Korkmaz'ın Mahalle Muhtarı Koçali'den Anlamlı İstek

Şehit Korkmaz'ın Mahalle Muhtarı Koçali'den Anlamlı İstek
Tophane Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Koçali, Kayseri’de bombalı araçla yapılan terör saldırısında şehit düşen mahalle sakinlerinden Er Uğur Korkmaz’ın isminin mahalledeki Yunus Emre Caddesine verilmesi için Rize Belediyesi’ne resmi başvuruda bulundu.

Geçtiğimz günlerde terör örgütünce Kayseri’de halk otobüsüyle çarşı iznine çıkan askerlere yönelik bombalı araçla yapılan terör saldırısında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen İstihkam Er Uğur Korkmaz’ın isminin yaşadığı mahallede yaşatılması için Tophane Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Koçali, Uğur Korkmaz ile ailesinin ikamet ettiği Yunus Emre Caddesinin isminin Şehit Uğur Korkmaz Caddesi olarak değiştirilmesi için Rize Belediyesine başvuruda bulundu.

Konu hakkında açıklamada bulunan Muhtar Koçali, terör saldırısnda şehit düşen tüm askerlerimize rahmet, aynı saldırıda yaralanan askerlere acil şifalar dileyip, “Rizemizim Şehidi Er Uğur Korkmaz’ın ikametinin ve aile kabristanlığının Tophane Mahallesinde olması sebebiyle mahalle sakinleri ve muhtarı olarak bizleri son derece üzmüştür. Ayrıca bu zor dönemde milletimiz için şehit olan evladımızın mahallemizden olması bizleri onure etmiştir. Şehidimizin isminin ölümsüzleşmesi ve ailesinin acılarını bir nebze olsun paylaşabilmek içinTophane Mahallesi Yunus Emre Caddesinin Şehit Uğur Korkmaz Caddesi olarak değiştirilmesi için belediye başkanlığımıza başvurumuzu yaptık. İnşallah başvurumuz kabul olur ve şehidimizin ismi yaşadığı caddeye verilir.” Diye konuştu.