Şehit Polis Kürşat İnan İçin Rize'de Mevlid Okundu

Şehit Polis Kürşat İnan İçin Rize'de Mevlid Okundu
Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan özel harekât polisi Kürşat İnan için görev yaptığı Rize'de mevlit okundu.

Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından Şeyh Cami'de okutulan mevlide, Vali Ersin Yazıcı, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun,  Rize Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Sultan Yılmaz, şehidin kardeşleri Recep Alper İnan ve Sancar Sait İnan ile şehidin meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

image-20160425151351.jpeg

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA

Mevlid-i şerifi, Şeyh Cami imam hatibi ve müezzinleri okudu. Emniyet teşkilatının hazır bulunduğu mevlit programında İl Müftüsü İsmail Yalçın, dua etti. Cami çıkışında emniyet mensupları vatandaşlara gül suyu ve lokum ikram etti.

Özel harekât polisi Kürşat İnan (28), Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

image-20160425151502.jpeg

ŞEHİDİMİZİN MÜBAREK KANI YERDE KALMAYACAKTIR

Cami çıkışında açıklamada bulunan Vali Ersin Yazıcı, "Devletimizin terör belasıyla olan kararlı tutumu ve mücadelesi aralıksız sürecek, hiçbir şehidimizin mübarek kanı yerde kalmayacaktır. Şehidimiz Kürşat İnan ile birlikte son günlerde yaşanan terör olaylarında vatanımız ve bayrağımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımıza ve Rizeli hemşehrilerime metanet ve baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

image-20160425151842.jpeg

image-20160425151623.jpeg