Şehit Uğur Korkmaz Kabri Başında Anıldı

Şehit Uğur Korkmaz Kabri Başında Anıldı
Kayseri'de, 17 Aralık 2016'da, çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan halk otobüsüne yönelik patlayıcı yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan Er Uğur Korkmaz, şehadetinin sene-i devriyesinde kabri başında dualarla anıldı.

Merkeze bağlı Tophane Mahallesindeki anma törenine Vali İhsan Selim Baydaş ve eşi Zeyneb Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Alb. Ali Güngör, İl Müftüsü Naci Çakmakçı ve Şehit Er Uğur Korkmaz’ın ailesi, yakınları, ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti okunmasının ardından Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı tarafından tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz için duada bulunuldu.

Şehit Er Uğur Korkmaz'ın annesi ve babası ile bir süre sohbet eden Vali Baydaş, "Vatan uğruna şahadet şerbeti içen bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimizi de şükran ve minnetle anıyorum” dedi.

sehit-ugur-korkmaz-kabri-basinda-anildi.jpg

sehit-ugur-korkmaz-kabri-basinda-anildi-2.jpg

sehit-ugur-korkmaz-kabri-basinda-anildi-3.jpg

sehit-ugur-korkmaz-kabri-basinda-anildi-4.jpg

sehit-ugur-korkmaz-kabri-basinda-anildi-1.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.