Şehit Uzman Çavuşun Baba Evine Ateş Düştü

Şehit Uzman Çavuşun Baba Evine Ateş Düştü
Uludere'de güvenlik güçlerinin eylem hazırlığında olan teröristlere yönelik düzenlediği operasyonda şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Kurt'un (27) Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde oturan ailesine acı haber verildi.

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde güvenlik güçlerinin eylem hazırlığında olan teröristlere yönelik düzenlediği operasyonda şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Kurt'un (27) Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde oturan ailesine acı haber verildi. Evli ve iki çocuk babası Uzman Çavuş İbrahim Kurt'un çatışmada yaralandığı, daha sonra kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen şehit olduğu öğrenildi. Çatışmada 10 terörist de öldürüldü.

Şehit Uzman Çavuş İbrahim Kurt'un Kurtbeyoğlu mahallesinde oturan alesine acı haber Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Serdar Arbaş, İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan ve beraberindeki bir heyet haber verdi. Şehitlik haberini alan kardeşleri gözyaşlarına boğulurken baba Bekir ve anne Zeynep Kurt metanetlerini korumaya çalışıp, "Allah, vatanımıza, devletimize zeval vermesin" dediler.

Bu arada Uzman Çavuş İbrahim Kurt'un şehit olduğu haberinin duyulması üzerine baba evine akın eden eş, dost ve akrabaları eve Türk Bayrağı astı. Kurulan taziye çadırında Kur'an okunup ve dualar okunmaya başlandı.

4 yıldır uzman çavuş olarak görev yapan Şehit İbrahim Kurt’un Fatma ve Metin adında 2 çocuğu bulunuyor.

ibrahim-kurt.jpg

ibrahim-kurt-1.jpg