Şehri Birlikte Yöneteceğiz

Şehri Birlikte Yöneteceğiz
AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Reşat Kasap seçim çalışmalarına STK'ları ziyaret ederek devam ediyor.

Rize Kızılay şubesi, Memur -Sen,GÜLDER ve Öz Gıda İş Sendikalarını ziyaret eden Prof. Dr. Reşat  Kasap STK'lar ile birlikte şehri yöneteceklerini söyledi.

Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap'a STK ziyaretleri Sırasında İl Başkan Yardımcıları İsmail Hakkı Şentürk, Süleyman  Razıoğlu, Murat  Artan ve Merkez İlçe Başkanı İshak  Alim  ve çok sayıda teşkilat mensubu eşlik etti. STK ziyaretleri Öncesinde Rize Milletvekili Hasan Karal'ın katıldığı programda Gündoğdu’da bir iş yerinin açılışına Katılan Prof. Dr. Kasap burada vatandaşlarla sohbet etti.

acilis.20140204165025.jpg

Daha sonra Kızılay Rize şubesini ziyaret eden Prof. Dr. Kasap, Sivil  toplum kuruluşları ile diyalog halinde olmayı  önemsediklerini belirterek, " Karşılıklı dayanışma içerisinde olacağımızdan kuşkumuz yok. Kızılay'la da birçok projeyi gerçekleştirecek çalışma içerisinde olacağız. Belediyemizin geçmişte yaptığı hizmetlere yenilerini de katarak Rize'yi daha ileriye taşıyacağız." dedi.

kizilay.jpg

Projeleri arasında üniversitenin şehirle bütünleşmesi olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Kasap  " Üniversiteyi şehirle birleştireceğiz. Bunu yaparken de toplumsal hassasiyeti ortaya koyan konferanslar düzenleyeceğiz. Kızılay'ı da içerisine katacağımız çalışmalar olacak örneğin kan verme noktasında bu tür konferanslarla  daha çok hassasiyet  kazandıracağız." ifadelerine yer verdi.

Kızılay şubesi sonrası Memur-sen'i ziyaret eden Kasap burada Memur-sen Başkanı Resul Usta ile bir araya geldi.

55.20140204165201.jpg

Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize için yapılacak çalışmalar konusunda bütün sivil toplum kuruluşlarının bilgisine başvuracaklarını ve onlarla birlikte çalışacakların ifade ederek şunları söyledi;

 "Memur-Sen ile Rize için çalışacağız. Belediyemiz yapması gerekenleri zaten yapacaktır. Ama bunların kaliteli ve doğru yapılmasına özen göstereceğiz. Sosyal ve kültürel faaliyetler anlamında da ilimiz çok eksik. Belediye olarak vatandaşlarımıza yönelik sosyal ve kültürel faaliyetleri arttıracağız. Biz Rize'ye, Rizeliye ve Rize'de yaşayanlara hizmet  etmek  için buradayız."

Memur sen ziyareti  sonrası GÜLDER derneğine geçen Kasap burada da Taner Erol'la bir araya  gelerek fikir  alışverişinde bulundu.

gulder.20140204165101.jpg

Son olarak Öz Gıda İş Sendikasını ziyaret eden Kasap burada olmasa olmaz dediği engellilere yönelik çalışmaları vurgulayarak ; " Engellilere yönelik yatırımları belediyenin mutlaka yapıyor olması gerekir. Ve bunun için yatırımları daha da arttırarak uygulamaya sokacağız" dedi.