Selendi’de ’okulumda Sağlıklı Besleniyorum’ Kampanyası

Selendi’de ’okulumda Sağlıklı Besleniyorum’ Kampanyası
Manisa'nın Selendi ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığınca "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Şehirlioğlu İlkokulunda düzenlenen okul kantinlerinde "Çorba ve Meyve Günü" programı düzenlendi.

Manisa'nın Selendi ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığınca "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Şehirlioğlu İlkokulunda düzenlenen okul kantinlerinde "Çorba ve Meyve Günü" programı düzenlendi. İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş'un da katıldığı programda Öğrencilere mercimek çorbası, elma ve muz dağıtımına yapıldı.

Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, öğrencilere çorba dağıtımında yaptığı konuşmasında, "Okul kantinlerinde öğrencilerimizin sağlıklı beslenme alışkanlıklarını geliştirmek, geleneksel tatlarla buluşturmak amacı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) "Sağlıklı Besleniyorum" projesi kapsamında okul kantinlerinde "Çorbam var sıcak tasta, olmam ben hiç hasta" sloganıyla, haftanın bir gününde öğrencilerimize çorba ve meyve günü düzenlenecek." dedi.

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum programı kapsamında Şehirlioğlu İlkokulunda düzenlenen çorba ve meyve günü etkinliğine Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammed Tok, İlçe Emniyet Amiri Komiser Emre Gevanci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman da katıldı.

Selendi’de ’okulumda Sağlıklı Besleniyorum’ Kampanyası

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.