Sellektör kavgasında taşlanan anne öldü

Sellektör kavgasında taşlanan anne öldü
Bursa'da düğünden dönen bir konvoy, yolda sellektör meselesinden tartıştıkları sürücünün tanıdıkları tarafından taş yağmuruna tutuldu.

Bursa'da düğünden dönen bir konvoy, yolda sellektör meselesinden tartıştıkları sürücünün tanıdıkları tarafından taş yağmuruna tutuldu. 22 yaşındaki bir anne olay yerinde hayatını kaybederken, kucağındaki 3 yaşındaki kızı ağır yaralandı.

Kamil Atış (23), 16 TH 602 plakalı otomobille Sultaniye köyünde katıldıkları bir cemiyetten Bakır Köye dönmek üzere yola çıktı. Bu esnada aynı cemiyetten 16 U 0570 plakalı araçlarıyla dönen Hasan K. (17) ve Gürkan K. (17), uzun farları yakarak Kamil Atış'ın arkasından yola devam etti. Bir süre sonra Hasan K.'nın aracına yol veren ve önlerine geçmesini sağlayan Atış, bu sefer kendi aracının uzun farlarını yaktı. İki otomobil Yenisarıbey köyünde dururken otomobilden inen iki taraf kavga etmeye başladı.

Kamil Atış, elindeki levye ile diğer otomobile zarar verirken iki genç olay yerinden kaçtı. Ardından iki gencin arkadaşlarını araması üzerine İsmail E. (19), Oğuz K. (17) ve Şükrü A. (29), Hotanlı köyünde Katış'ın sürdüğü otomobilin yolunu kesti.

Otomobilin durmayacağını anlayan gençler yanlarına aldıkları 20-25 kiloluk taşı otomobilin üstüne attı. Taşı henüz kimin attığı belirlenemedi.

sellektor-kavgasi-bursa.jpg

Araçta bulunan 22 yaşındaki anne Burcu Atış ve kucağındaki 2.5 yaşındaki kızı yaralandı. Kamil Atış aracını durdurarak gençlerle kavgaya başlarken araya giren köylüler iki tarafı ayırdı. Eşinin durumunu farkeden Atış da hemen Karacabey Devlet Hastanesi'ne gitti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Burcu Atış kurtarılamadı.

Minik kız ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yoğun bakıma alındı.

Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırma sonucu olaya karışan beş kişi gözaltına alındı. Şahıslar adliyeye sevk edildi.

burcu-atis-bursa-1.jpg