Semra Aksu Siyaseti Çok Sevdi

Semra Aksu Siyaseti Çok Sevdi
Milliyetçi Hareket Partisi 2.sıra milletvekili adayı olan Av Semra Aksu 40 yıllık politikacılar gibi.

Genç yaşına rağmen Rize İl yönetimi tarafından vekil adayı olarak görevlendirilen Semra Aksu çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyor.Çalışmalarının büyük bölümünü salarha bölgesinde yürütün Aksu.ihtiyaç duyulması halinde ilçelerde de çalışmalar yürütüyor. Çalışmların da İl yöneticileri ve Merkez İlçe teşkilita tarafından yalnız bırakılmayan vekil adayına kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

semra-aksu-siyaseti-cok-sevdi-(2).jpg

Salarha bölgesinde çalışmalarına devam eden Semra Aksu,bugün Taşköprü, Tekke, Elmalı, Anbarlık, Andon, Karasu köyleri ile Muradiye beldesinde saha çalışmalarına devam etti. Kendisine Merkez ilçe başkanıBülent Kaya ve yönetimi eşlik etti.Esnaf ve halkın büyük ilgisi ile karşılaşan Aksu, bölge köylerini ziyaret etmeye ve bayramlaşmaya devam etmeti.Bazen kahvede bazen bir çay ocağında,camide,ev ziyaretin ,çaylıkta,bahçede kısacası her an heryerde görmek mümkün Semra vekili.

Semra vekil bugün Rize atma türkü geleneğinin son temsilcilerinden halk şaire Osman Efendioğlu ile bir araya geldi.Rizenin Osman dayısı ile Rizeyi,şiiri,sanatı konuşan vekil adayı Osman dayıdan öğrenecek çok şeyimiz var.O herkes tarafından kabul gören beyefendi ve saygın kişiliği ile Rizemizin kültür elçisidir.Bayramda taşköprüye gelipte Osman dayıya uğramamak olmazdı.dedi

semra-aksu-siyaseti-cok-sevdi-(3).jpg

Aksu çalışmaları esnasında kahvelerde zaman geçiren erkeklerden “evde eşlerine yardım etmeleri istedi.”24 haziran seçimlerinde kendisne sahip çıkmalarını isteyerek”inşallah salarha andon duble yolu ile,andon ovit bağlantısını yapacak tünel yatırımını bizim vekilliğimiz döneminde sizlere müjdelemek istiyorum”.Bizi desteklerseniz Salarha önceliğimiz olacak.dedi.

HABER Güran BENLİ

semra-aksu-siyaseti-cok-sevdi-(4).jpgsemra-aksu-siyaseti-cok-sevdi-(5).jpgsemra-aksu-siyaseti-cok-sevdi-(1).jpgsemra-aksu-siyaseti-cok-sevdi-(6).jpg

semra-aksu-siyaseti-cok-sevdi-(7).jpg