Semt Pazarı Esnafı’ndan Belediye Başkanı ve Milletvekili Adayına: “Size Duacıyız Sayenizde Ekmek Yedik”

Semt Pazarı Esnafı’ndan Belediye Başkanı ve Milletvekili Adayına: “Size Duacıyız Sayenizde Ekmek Yedik”
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı'nın ziyarette bulunduğu semt pazarında pazarcılar milletvekili adayı ile belediye başkanına hayır duasında bulundu.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Rize merkezde kurulan semt pazarına ziyarette bulundu. Avcı’nın şikayetiniz var mı sorusuna pazarcılar “Allah razı olsun sizlerden. Size o kadar dua ediyoruz ki bu semt pazarı için, yüzden fazla insan ekmek yedi sayenizde” dedi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve 27. Dönem AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları, İl ve Merkez ilçe teşkilatı ile birlikte haftada bir gün kurulan semt pazarını ziyaret etti. Başkan Kasap ve Milletvekili Adayı Avcı, pazarcı esnafları ile sohbet edip sorunlarını dinledi, pazar hakkında görüşlerini sordu.

semt-pazari-esnafi’ndan-belediye-baskani-ve-milletvekili-adayina-“size-duaciyiz-sayenizde-ekmek-yedik”-(1).jpg

SAYENİZDE EKMEK YEDİK SİZE DUACIYIZ…

Pazarın bir gün kurulmasının yeterli olup olmadığı konusunda vatandaşların bilgisini alan Belediye Başkanı Kasap, vatandaşların rahat bir ortamda pazar ihtiyaçlarını gidermeleri için Belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Milletvekili Adayı Avcı ise esnaflarla sohbet ederek şikayetlerinin olup olmadığını sordu. Pazarcı esnaflardan biri Milletvekili Adayı Avcı ve Belediye Başkanı Kasap’a dönerek; ”Allah razı olsun. Sizlere o kadar dua ediyoruz ki bu semt pazarı için, yüzden fazla insan ekmek yedi sayenizde. Çok güzel bir hizmet ettiniz halka” dedi.

semt-pazari-esnafi’ndan-belediye-baskani-ve-milletvekili-adayina-“size-duaciyiz-sayenizde-ekmek-yedik”-(4).jpgsemt-pazari-esnafi’ndan-belediye-baskani-ve-milletvekili-adayina-“size-duaciyiz-sayenizde-ekmek-yedik”-(6).jpgsemt-pazari-esnafi’ndan-belediye-baskani-ve-milletvekili-adayina-“size-duaciyiz-sayenizde-ekmek-yedik”-(7).jpgsemt-pazari-esnafi’ndan-belediye-baskani-ve-milletvekili-adayina-“size-duaciyiz-sayenizde-ekmek-yedik”-(10).jpg

semt-pazari-esnafi’ndan-belediye-baskani-ve-milletvekili-adayina-“size-duaciyiz-sayenizde-ekmek-yedik”-(11).jpgsemt-pazari-esnafi’ndan-belediye-baskani-ve-milletvekili-adayina-“size-duaciyiz-sayenizde-ekmek-yedik”-(13).jpgsemt-pazari-esnafi’ndan-belediye-baskani-ve-milletvekili-adayina-“size-duaciyiz-sayenizde-ekmek-yedik”-(15).jpgsemt-pazari-esnafi’ndan-belediye-baskani-ve-milletvekili-adayina-“size-duaciyiz-sayenizde-ekmek-yedik”-(12).jpg

semt-pazari-esnafi’ndan-belediye-baskani-ve-milletvekili-adayina-“size-duaciyiz-sayenizde-ekmek-yedik”-(23).jpgsemt-pazari-esnafi’ndan-belediye-baskani-ve-milletvekili-adayina-“size-duaciyiz-sayenizde-ekmek-yedik”-(27).jpgsemt-pazari-esnafi’ndan-belediye-baskani-ve-milletvekili-adayina-“size-duaciyiz-sayenizde-ekmek-yedik”-(8).jpgsemt-pazari-esnafi’ndan-belediye-baskani-ve-milletvekili-adayina-“size-duaciyiz-sayenizde-ekmek-yedik”-(16).jpg