Sen Deplasman Kralısın Denizli'yi Yenersin

Sen Deplasman Kralısın Denizli'yi Yenersin
Bank Asya 1. Ligde 28. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak 3 maç ile start alıyor. Günün son maçında Atmacalarımız, Denizli'de horoz avında olacak.

Bank Asya 1. Ligde ilk iki arasında yer alıp Süper Lige direk yükselmek isteyen Çaykur Rizespor, bugün Ege'de küme düşmeme mücadelesi veren Denizlispor önünde 3 puanı kovalayacak.

Atmaca Horoz Avında... Sen Atmacasın 21'de Horoz'u Yolarsın

Bu sezon deplasmanlarda hırçın bir Atmaca görünümüne bürünen ve deplasmanda rakiplerine evsahibi olmayı ağır bedellerle ödetip oynadığı 14 karşılaşmanın 8'inden galibiyetle, 3'ünden beraberlikle ayrılarak 27 deplasman puanını hanesine yazdıran Çaykur Rizespor'dan yeni bir deplasman galibiyeti bekleniyor. 

MAÇ 19.00'DA TRT 3 SPOR'DAN CANLI

Lider Elazığspor ile 5 puanlık bir farkla 45 puanla 5. sırada bulanan Çaykur Rizespor'da Denizli karşısında tek hedef karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak aradaki puan farkını maç fazlasıyla da olsa 2'ye düşürmek. Yeşil Mavililerin bu maçtaki en büyük kozları şüphesiz gol krallığında ilk iki sırayı paylaşan Bikoko ve Jallow olacak. Bikoko attığı 15 golle Bank Asya 1. Ligin en golcü futbolcusu konumunda bulnurken golcü oyuncuyu 13 golle takım arkadaşı Jallow takip ediyor.

FİFA Hakemlerinden Hüseyin Göçek'in yöneteceği karşılaşma bugün saat:19.00'da başlayacak ve aynı saatte TRT 3 Spor'dan canlı yayınlanacak.

Öte yandan ligde bugün oynanacak diğer iki karşılaşma ise şu şekilde:

14.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor - Akhisar Bld. ve Gençlik Spor

16.30 Konyaspor - Giresunspor