Sendikacı Sağlıkçılar Piknikte Buluştu

Sendikacı Sağlıkçılar Piknikte Buluştu
Sağlık-Sen Rize Şubesi, her yıl gerçekleştirdiği yaz şölenini, bu yıl Handüzü Yaylası piknik alanında gerçekleştirdi.

Memur Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı Sağlık-Sen Rize Şubesi üyeleri; Güneysu ilçesi Handüzü Yaylasındaki piknikte bir araya geldi.

Hep bir arada olmanın ve bir şeyler paylaşmanın mutluluğu içerisinde güzel bir gün geçiren Sağlık Sen’li üyelerin pikniğine Sağlık Sen Rize Şube Başkanı Muhammet Yazıcı, Sağlık Sen Rize Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sağlık Sen Üyeleri ile aileleri katıldı.

rize-saglik-sen-handuzu-yaylasinda-pikniklte-1.jpg

630 kişilik katılımın olduğu piknikte aileleri ile katılan personelin en çok çocukları bu anı doyasıya yaşadılar.  Geniş ve temiz bir alanda çeşitli oyunlar oynayarak günün en kazançlısı olan çocuklarla beraber birlik ve beraberlik olgusunun üst seviyede olduğu dayanışma pikniğinde aileler de temiz havada bol bol eğlenme, sohbet ve yemek yeme fırsatı bulup iş yükü stresini atarak hoş dakikalar yaşadı. Piknik, daha sonraki etkinlik ve faaliyetlerde buluşmak üzere sona erdi.

rize-saglik-sen-handuzu-yaylasinda-pikniklte-2.jpg

Sağlık-Sen’in insana verdiği değerin bir kez daha bu piknikle beraber görüldüğünü ve bu tür etkinliklerin personel açısından son derece motive edici olduğunu olay53 muhabirimize ifade eden Sağlık Sen Rize Şube Başkanı Muhammet Yazıcı, olay53’e yaptığı açıklamada, “Sağlık-Sen ailesi olarak yoğun bir yıl geçirdik. Bunun verdiği yorgunluğu ve stresi atmak için bütün üyelere yönelik böyle bir organizasyon düzenledik. 630 kişinin katıldığı bu organizasyonumuzda personel ile kaynaşmayı sağlamak ve stres atmak açısından pikniğin çok iyi geleceğini düşünüyorum. Organizasyona katılan Sağlık Sen üyesi arkadaşlarımızla ailelerine teşekkür ediyorum. Rize Sağlık Sen Üyelerine yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerimizle etkinliklerimiz bundan önce devam ettiği gibi bundan sonra da devam edecektir.” dedi.

rize-saglik-sen-handuzu-yaylasinda-pikniklte-4.jpg

rize-saglik-sen-handuzu-yaylasinda-pikniklte-5.jpg

rize-saglik-sen-handuzu-yaylasinda-pikniklte-6.jpg

rize-saglik-sen-handuzu-yaylasinda-pikniklte-3.jpg

rize-saglik-sen-handuzu-yaylasinda-pikniklte-7.jpg