Şenol Güneş bugün iş başı yapacak!

Şenol Güneş bugün iş başı yapacak!
Trabzonspor, Hugo Broos'un ardından takımın başına getirdiği Şenol Güneş, bugün resmen 2. kez Trabzonspor'un Teknik Direktörü oluyor...

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yeni teknik adam Şenol Güneş'in bugün takımın başında olacağını ve dinlendirilen 5 futbolcunun kararını hocanın vereceğini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Eskişehirspor karşısında kendilerinin galibiyete daha çok ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, ''Kazanmayı çok daha istiyorduk. Bunu başardığımız için mutluyuz'' dedi.

Hacısalihoğlu, Şenol Güneş'in Salı günü takımın başında olacağını, dinlendirilen 5 futbolcunun affedilmesi konusunda Şenol Güneş'in başkanla görüşebileceğini de kaydetti.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ise, Eskişehirspor karşısında takım olarak bütün oyuncuların büyük bir özveriyle mücadele ettiğini belirterek, ''Herkes bütün kapasitesini ortaya koydu. Özellikle 2-0'dan sonra çok rahatlamıştık ve oyunun kontrolünü elimize almıştık. Sonra yediğimiz golden sonra stres yaşadık. Ama önemli olan üç puandı. İnşallah bu üç puan bundan sonraki üç puanların müjdecisi olur. Bundan sonra çıkışımızın devam edeceğini umuyorum. İnşallah yeni hocamız da göreve başladığında Trabzon şehri bütün olursa bundan sonra başarılı olacağımıza inanıyorum'' dedi.