Sera Ve Evde Yetiştirilen Uyuşturucuya Jandarma Operasyonu

Sera Ve Evde Yetiştirilen Uyuşturucuya Jandarma Operasyonu
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma tarafından eve ve seraya düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kök skunk bitkisi, kenevir, 1 kilo 45 gram kubar esrar,...

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma tarafından eve ve seraya düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kök skunk bitkisi, kenevir, 1 kilo 45 gram kubar esrar, esrar tohumu ve hassas terazi ele geçirildi.

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ve Antalya İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Korubaşı ve Hasdere Mahallelerinde şüpheli Ü.O. isimli şahsın ikametinde ve sera evinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığının tespit edilmesi üzerine harekete geçti. Narkotik köpek unsuru ile birlikte şahsın evinde ve seralarında yapılan arama sonucunda; 1 kök skunk bitkisi, kenevir, 1 kilo 45 gram kubar esrar, esrar tohumu ve hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili Ü.O., karakola götürülerek hakkında işlem başlatıldı.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.