Serbay Arda Ayzit Digitalzone’da!

Serbay Arda Ayzit Digitalzone’da!
Dijital pazarlama sektöründe 10 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Serbay Arda Ayzit, 2 yıl bir marka için ve 10 yıldır da ajans için yöneticilik görevini yürütüyor.

Optdcom’da genel müdür olarak çalışmalarına devam eden Serbay Arda Ayzit, meraka beklenen Digitalzone etkinliğinde sahne alacak isimler arasında yer alıyor. Serbay Arda Ayzit aynı zamanda Contentus isimli içerik ajansının kurucusu olmasıyla da tanınıyor.

Türkiye’nin yanı sıra uluslararası pek çok konferansta konuşma yapan ve hem bilgilerini hem de deneyimlerini konferansta paylaşan Serbay Arda Ayzit, bir yandan çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da Kadis Has Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak dijital pazarlama alanında öğrencilere ders vermeye hazırlanıyor. Daha önce pek çok üniversitede konuk öğretmen olarak ders veren Ayzit, artık eğitime daha fazla zaman ayırmayı hedefliyor.

Searchmetrics Partner Summit, Searchmetrics Summit Berlin, Search Elite Manchester, Big Digital Adelaide Australia gibi son derece önemli olan konferanslarda daha önce konuşmalar yapan Serbay Arda Ayzit, dijital pazarlama alanına ilgi duyanlara ve bu alanda çalışmalar yapanlara bu kez Digitalzone’19 sahnesinden seslenecek. Ayzit tarafından yapılacak olan konuşma, katılımcılar tarafından şimdiden merakla bekleniyor.

Serbay Arda Ayzit Digitalzone Konuşmacıları Arasında!

Digitalzone kapsamında sahnede olacak isimlerden biri de Serbay Arda Ayzit! 2013 yılında ilk kez düzenlenen ve o yıldan bugüne kadar Türkiye’nin en önemli SEO ve dijital pazarlama konferansı olma özelliğini koruyan Digitalzone, Zeo Agency tarafından düzenleniyor. Bu yıl 9 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşecek olan etkinlik, dopdolu bir içerikle katılımcıları ağırlayacak. Radisson Blu Hotel Şişli’de düzenlenecek olan konferansta simultane çeviri de yapılacak.

Bastian Grimm, Hannah Thorpe, Emre Güney, James Finlayson, Dominic Woodman, Nick Churick, George Svash, İlyas Teker, Okan Kortan, Uğur Eskici, Yiğit Konur ve Ozan Ketenci konuşma yapacak isimler arasında yer alıyor. Saat 09:30’da açılış konuşmasıyla başlayacak olan konferans, dijital pazarlama alanında en önemli isimleri buluşturuyor. Detaylı bilgi almak ve hatta biletinizi şimdiden temin etmek için Zeo Agency internet sitesi ziyaret edilebilir. Dijital pazarlama alanında kendini geliştirmek isteyenler için bu fırsat kaçırılmamalı!