Serbest Alıma Devam Eden ÇAYKUR'un 4 Günlük Rekoltesi

Serbest Alıma Devam Eden ÇAYKUR'un 4 Günlük Rekoltesi
Hafta başı yaş çay alımlarını serbest alımla başlatan ÇAYKUR, 4 günde üreticilerden 3 bin 650 ton yaş çay alımı gerçekleştirirken serbest alıma devam ediyor.

ÇAYKUR, 16 Mayıs’ta 2022 yaş çay kampanyasını açtı. Kampanya açılışıyla birlikte Rize ve Artvin’deki üreticilerin çay hasadında bulunmaya başlamasıyla ÇAYKUR, ilk 3 günde üreticilerden 1500 ton yaş çay alımı gerçekleştirdi.

Trabzon ve Giresun’daki üreticilerin de yaş çay hasadına başlamasıyla ÇAYKUR’un dünkü rekoltesinin 2150 ton olduğu ve kampanyanın ilk dört günündeki toplam yaş çay alımının 3650 tona ulaştığı öğrenildi.

Öte yandan yaş çay sezonunu üreticilerin dekar başına 600 kilogram olarak belirlenen kotalarını geçmemek kaydıyla istedikleri miktarda çay satabileceği serbest alımla açan ÇAYKUR, serbest alımlara devam ediyor. ÇAYKUR’un fabrikaların yaş çay işleme kapasitesine ulaşıncaya kadar serbest alımlarını sürdürmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.