Serdar, Sağlık Taramalarında Sonuçlar Temiz Çıktı

Serdar, Sağlık Taramalarında Sonuçlar Temiz Çıktı
Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar, bölgede 5 gündür devam eden karantinada yapılan sağlık taramalarında olumsuz bir sonuca rastlanılmadığını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Koronavirüs nedeniyle ölüm olayını duyurduğu belde ile birlikte Yeni Selimiye ve Beştepe köyü, Derepazarı ilçesine bağlı Esentepe ve Maltepe köyleri potansiyel koronavirüs (Kovid-19) vakalarının önüne geçebilmek için alınan karantina kararı uygulaması devam ediyor.

Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar, bölgede 5 gündür devam eden karantina ile ilgili sosyal medya hesabından yazılı açıklamada bulundu.

Serdar önceki gün yaptığı açıklamada, Beldemizin karantinaya alındığı dördüncü gün içerisinde yapılan sağlık taramalarında olumsuz bir sonuca rastlanılmamıştır. Hastanede yatan hastalarımızın da bugün itibari ile durumları iyiye gittiğinden sonuç olarak beldemizde olumlu gelişmeler yaşanmaktadır. Bir süre daha evde kalmaya devam ederek sonuçlarının daha iyi olacağını ümit ediyoruz. Vatandaşlarımıza kurallara riayet etmesinden ötürü teşekkür ediyoruz. Dua edelim, Allah yar ve yardımcımız olsun dedi 

Serdar, Evlerinden çıkamayan vatandaşlarımız herhangi bir ihtiyaçları olması durumunda belediyemizi arayabildiklerinin ifade ederek, belediye olarak vatandaşlarımızın her zaman hizmetinde olduklarını söyledi.

İLGİLİ HABERLERİMİZ
Kendirli Belediye Başkanı Serdar; Karantina Süresi Belli Değil !

Bakan Soylu: “Rize’de Alınan Karantina Kararı Türkiye’de Belde ve Köy Olarak 12. Karar”

Rize'de 1 Belde ve 4 Köydeki Karantina Nedeni