Serdar Tuncer'den Rize'de Şiir Gecesi

Serdar Tuncer'den Rize'de Şiir Gecesi
Şair-Yazar ve Tv Programcısı Serdar Tuncer, şiir dinletisi için Rize'ye gelecek.

Şiirlerini, kendine has mimik, jest ve esprileriyle süsleyen, anekdot ve anılarıyla renklendiren Serdar Tuncer, RİZEM Kültür ve Turizm Derneği’nin düzenlediği program için Rize’ye gelecek.

29 Nisan Salı akşamı saat 19:00’da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Salonunda düzenlenecek programa ait biletler; Kale Hipermarket, RİZEM Kültür ve Turizm Derneği (Ak İş Merkezi Karşısı Rize), Mis Lahmacun ve Hapeloğlu’ndan temin edilebilir.

Tuncer’in Rize’ye gelecek olmasından dolayı RİZEM Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu yaptığı açıklamada, “Derneğimizin ilk kültürel faaliyeti bizler için büyük bir önem arz ediyor. Bu nedenle de Türkiye’nin en önemli ve donanımlı sanatçılarından biri olan Serdar Tuncer’i tercih etmiş bulunuyoruz.” diye konuştu.

husnu-kemal-zaimoglu.20140423194043.jpgAçıklamasına “Serdar Tuncer’in İlimize 5. kez gelecek olması ve kendisini artık bizden biri gibi görmemiz, şahsının samimiyeti ve sahneye kattığı renk; onu tercih etmemizdeki en önemli nedenler arasındadır.” sözleriyle devam eden Zaimoğlu şunları kaydetti: Elbette ki bu Ülkenin yetiştirdiği en büyük değerlerden biri olması, muhteşem bir yoruma sahip olması, hikaye anlatmadaki ustalığı ve sahne performansıyla bütünleşecek olan genç sanatçımıza Recai Ağbaba ve ekibinin de türküleriyle eşlik edecek olması da programımıza ayrı bir renk katacaktır.

TRT 1’de, 4 yıl üst üste Topkapı Sarayı’ndan “İftar Sevinci” adlı iftar programını sunan, yine TRT Haber’de “Yeni Şeyler Söylemek Lazım” diyerek şiir tadında bir program yapan, Kanal D’de “Sahurdan Kalplere” programlarını hazırlayıp sunan ve halen devam etmekte olan CNN TÜRK'te "Başka Şeyler" isimli programı hazırlayan Serdar Tuncer genç yaşına daha birçok başarıyı sığdıracak gibi görünüyor.

RİZEM Kültür ve Turizm Derneği olarak; böylesine değerli bir sanatçıyı ve beraberindeki sanatçılarımızı 29 Nisan Salı akşamı saat 19:00’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Salonunda düzenleyeceğimiz programla ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Sanatçılarımızı kendilerine yakışır bir şekilde İlimizde ağırlamak adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Tüm Rizelileri ve özellikle de Üniversitemiz öğrencilerini programımıza bekliyoruz.