Serkan Birben Rize'de Vekil Gibi!...

Serkan Birben Rize'de Vekil Gibi!...
27.Dönemde MHP den Rize Milletvekili olmak için çalışmalarına devam eden Serkan Birben, gittiği her yerde adeta vekil gibi karşılanıyor.

Birben, Cumhur ittifakı noktasında bilgiler aktarıp, bölgenin sorunlarına hakim olduğunu gösteren, bilgi ve proje konusunda dolu bir aday profili ile vatandaşların taktirini kazanıyor.

serkan-birben-vekil-gibi.jpg

İftar sonrası çalışma yapmak üzere İkizdere İlçesine gelen Mhp vekil adayları, ilçede vatandaşlarla sohbet edip, esnaf ziyaretinde bulundu. Çalışmalarında İkizdere’nin sorunları ve çözüm önerileri üzerinde duruldu. Birben özellikle İkizdere'de yapılması planlanan organik çay fabrikası konusunun takipçileri olduğunu ifade etti. 950 ortaklı özel sektöre ait olan Güneyce Çay fabrikasının sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade eden vekil adayları, konuyu meclise taşıyarak çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını ifade etti.

ahmet-demirkan-001.jpg

Mhp 1.sıra milletvekili adayı olan Serkan Birben, daha bize yetki verilmeden Güneyce Çay yöneticileri ile 2 toplantı yaparak aldığımız raporları Ankara’ya ilettik. Çok ortaklı olan bu işletmenin düştüğü zor durumdan kurtulması için çaba gösteriyoruz. Bölgede yapılması yılan hikayesine dönen Organik çay fabrikasının da takipçiyiz. Bölgede ki sorunları çok iyi analiz ettiğimize inanıyorum. Bize bir yetki verirseniz elimizin daha da güçlenmesine vesile olacaksınız. Biz de bu rahatlıkla daha hızlı sonuçlar alacağız. Artık Mhp Rize’den vekil,vekiller çıkartmalıdır. dedi

rize-mhp-buyuk.jpg

Konuşmasını Cumhur ittifakını anlatarak sürdüren Birben; Milletimiz cumhur ittifakına inanıyor. Bir oyunu sayın Recep Tayyip Erdoğana’a, bir oyunu ise milletvekilliğinde Mhp'ye vermeye kararlı. Bizlerde 24 haziran akşamından itibaren milletin, Rize ve Rizelinin vekili olmaya söz veriyoruz dedi.

serkan-birben-rize-e.jpg

1-103.jpg