Serkan Birben'den Dikkat Çeken Açıklama

Serkan Birben'den Dikkat Çeken Açıklama
Seçim çalışmalarında sona yaklaştığımız bugünlerde MHP milletvekili adayı Serkan Birben’den dikkat çeken bir uyarı geldi. Sahada en çok çalışma yapan MHP’den gelen bu açıklama oldukça manidar olarak değerlendirildi.

Serkan Birben; 24 Haziran akşamı itibari ile Partimiz adına 56 günlük bir çalışmanın meyvelerini toplayacağız. Milletimiz 15 Temmuz ve sonrası duruşumuz ve Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkışımızdan dolayı, sandıkta kime nasıl yetki vereceği konusunda kararını vermiş durumda. Tabi İl bazında bizim çalışmalarımız ve seçimden sonra neler yapacak olduğumuzla ilgili hazırlamış olduğumuz çalışmalarımızda bu karada etkili olmuştur.

Yeni seçim sistemi dolayısıyla hem Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin başında olacak cumhurbaşkanını hem de mecliste kendisini temsil edecek vekilleri seçecek vatandaşımız artık çok rahat. Yeni sistemde, kendilerini en iyi temsil edecek, proje üretebilecek, Rize’ye katma değer kazandıracak, ufku ve vizyonu geniş olan, kendilerine en yakın hissettikleri adayı meclise gönül rahatlığı ile gönderebilecekler. Çünkü Cumhurbaşkanlığında MHP ile birlikte Cumhurbaşkanımıza oy vererek Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 5 yıllığına yürütmenin başı olarak 24 Haziranda Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin başına getireceğiz. Mecliste AKP ile seçimden sonraki 5 yılı da kapsayan bir protokol imzalayan MHP’nin de içinde olduğu, Cumhur ittifakına ait vekiller olacaktır. İşte bu nedenle diyoruz ki, oylarımızı mutlaka bu ittifakta bulunan MHP ve AKP’ye verelim. Öncelikle amacımız Cumhurda Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 1.turda Cumhurbaşkanı seçtirmek daha sonrada Cumhur ittifakı ile MHP vekil adaylarını meclise taşımak.

Şimdi biz çalışırken, emek harcarken arkamızdan dedikodu üretip emeğimize göz dikenlere bir iki söz söylemek istiyorum;

*MHP’ye verilen oy bilmem kime yarar yalanı ile

*Bu ittifak 24 Hazirandan sonra bozulur yalanı ile

*MHP’li seçmen bilmem kime oy verecek yalanı ile

*MHP Rize’den vekil çıkartamaz yalanı ile, vatandaşın algısını ve arzusunu kırmak isteyen fitne yuvaları; sizin işiniz çalışmak, kendinizi anlatmak, politikalarınız ve vaatlerinizi ortaya koymaktır. Yalanla dolanla yapılan siyaset bir gün gelir duvara toslar. İşte o gün 24 Haziran akşamıdır. MHP’nin Rize’den kaç vekil çıkartacağını millet söyleyecektir. Falcılık yapıp, yalan ifadelerle milletin direncini kırmaya çalışarak hiçbir şey elde edemezsiniz. Bu millet artık kararını vermiştir. Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı, MHP’li milletvekili adaylarını da meclise göndermeye kararlıdır. MHP’nin taban oylarının MHP’de kaldığını da MHP tabanının Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini de herkes görecek. Biz vatandaşımıza inanıyor ve güveniyoruz dedi.

Haber: Gürcan BENLİ