Servis 53 Altın Dağıtmaya Devam Ediyor

Servis 53 Altın Dağıtmaya Devam Ediyor
Rize’de Özel Cıtroen ve Peugeot orjinal yedek parça ve bakım servisi olarak hizmet veren Servis 53 adlı işyeri müşterileri arasında düzenlediği kampanyalarla çeyrek altın dağıtımına devam ediyor.

Genç iş adamı Fatih Topal tarafından Engindere Mahallesi Sanayi Sitesi F Blokta Özel Cıtroen ve Peugeot orjinal yedek parça ve bakım servisi olarak hizmet vermeye devam eden Servis 53, 100 TL ve üzeri otomobilinin bakımını yaptıranların dahil olduğu kampanyalarına devam ediyor.

Servis 53’ün son kampanyasında işyerinde otomobilinin bakımını yaptıran bir müşteri daha çeyrek altın kazandı. 100 TL  ve üzeri bakım yada yedek parça ödemesi yapanlar arasında yapılan kurada 53 HA 028 otomobil sahibi Ömer Solak, çeyrek altın kazanan talihli oldu.

omer-solak-fatih-solak-servis53-ceyrek-altin-talihlisi-1.jpg

İşyeri sahibi Fatih Topal ise müşterilerini kazandırmaya devam edeceklerini ve yeni kampanyanın çok kısa sürede başlayacağını ifade ederek yeni kampanyada da çeyrek altın hediye edeceklerini kaydetti.

omer-solak-fatih-solak-servis53-ceyrek-altin-talihlisi-053.jpgomer-solak-fatih-solak-servis53-ceyrek-altin-talihlisi2.jpgomer-solak-fatih-solak-servis53-ceyrek-altin-talihlisi3.jpg