Servis Minibüsü Dehşet Saçtı!

Servis Minibüsü Dehşet Saçtı!
İstanbul'da kontolden çıkan servis minibüsü içinde 4 öğretmen ve 2 öğrencinin bulunduğu otomobilin üzerine devrildi.

İstanbul Maltepe'de, kontrolden çıkarak karşı şeride geçen bir servis minibüsü, içinde 4 öğretmen ile 2 öğrencinin bulunduğu otomobilin üzerine devrildi. Kaza sırasında biri ağır, 6 kişi yaralandı.

KONTROLDEN ÇIKARAK DEVRİLDİ

İddialara göre, olay saat 17.00 sıralarında Altıntepe Tünel Caddesi girişinde meydana geldi. Ekrem A.'nın kullandığı 34 HP4376 plakalı minibüs, bilinmeyen bir nedenle, Cihadiye Caddesi'nde seyir halindeyken kontrolden çıkarak, Tünel Caddesi'ne girdi. Yol ortasındaki refüjü de aşan minibüs, kenardaki toprak yığınına çarptıktan sonra yoldan geçen 34 AU 0463 plakalı özel otomobilin üzerine devrildi.

Kaza nedeniyle otomobildeki öğretmenlerden Meryem Ersoy, Münibe Ünal, Sevtap Terzioğlu, Emine Ekşi ile öğrencilerden Türkan Güler ve Semra Hatun yaralandı. Yaralıların yardımına koşan çevredeki vatandaşlar, otomobil içinde sıkışan yaralıları dışarıya çıkardı. Yaralılar, olay yerine gönderilen ambulanslarla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada, yaşadıkları karşısında şoka giren Meryem Ersoy, olay yerinde gözyaşı döktü. Yakınlarına ve arkadaşlarına sarılarak uzun süre ağlayan öğretmen Ersoy'u sakinleştirmek kolay olmadı. Ersoy, gözyaşları arasında, "Adam çok süratliydi. Nasıl olduğunu anlayamadım. Resmen üzerimize geldi. Hepimizi öldürecekti." dedi.

Ayrıca, kazayı gören bazı vatandaşlar ise Ekrem A.'nın davranışlarının normal olmadığını, alkol almış olabileceğini ileri sürdü. Yüzünden hafif şekilde yaralanan Ekrem A. ise ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.