Sessizliğini Bozan Sedat Peker 2. Videoyu Yayınladı

Sessizliğini Bozan Sedat Peker 2. Videoyu Yayınladı
İstanbul merkezli 5 ilde 'organize suç örgütü' iddiasıyla hakkında yapılan operasyon ve haberlerle ilgili açıklamalarda bulunan Sedat Peker, ikinci videoyu yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul merkezli 5 ilde 'organize suç örgütü' iddiasıyla hakkında yapılan operasyon ve haberlerle ilgili açıklamalarda bulunmak üzere video yayınlayan Sedat Peker, ikinci videosunu da yayınladı.

Uzun bir süredir yurtdışında bulunan ve yaklaşık 1 yıldır sessizliğini koruyan Sedat Peker, son dönemlerde hakkında yapılan operasyon ve haberlerle ilgili geçtiğimiz günlerde yayınladığı video ile Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü.

İKİNCİ VİDEO ÇOK KONUŞULACAK

Videoda yaptığı konuşmada, operasyonun perde arkasında Mehmet Ağar ve Pelikancılar’ın olduğunu öne süren Sedat Peker, kendisine yapılan kanunsuzluklarla ilgili açıklamalarına ikinci videoda devam etti.

İKİ PARMAĞINI DİYET OLARAK KOYDU

İkinci videosunda Mehmet Ağar ve Tolga Ağar hakkında tüm bildiklerini masaya yatıran Peker, yaşanılan olaylarda tanık olan kişileri de isim isim açıklayarak, anlattıklarının aksi çıkması halinde iki parmağını diyet olarak ortaya koyduğunu söyledi.

BİR SONRA Kİ VİDEONUN KONUSUNU AÇIKLADI

Peker videosunda ayrıca Mehmet Ağar ve oğlu Tolga Ağar hakkında kan donduran ifadelere yer verirken, yayınlayacağı bir sonraki videoda Mehmet Ağar'a seslenerek, 1996 yılında Kıbrıs'ta faili meçhul bir şekilde öldürülen Kıbrıslı Gazeteci Kutlu Adalı hakkında açıklamalara yer vereceğini ve emekli Albay Korkut Eken'den de bahsedeceğini sözlerine ekleyerek konuşmasını sonlandırdı.

karadeniz-matbaasi-050.jpg