Sevdiği kızdan böyle özür diledi

Sevdiği kızdan böyle özür diledi
Sivas'ta yaşayan 17 yaşındaki Osman Şahin ayrıldığı kız arkadaşı ile barışmak için bu yolu seçti.

Sivas'ta yaşayan 17 yaşındaki Osman Şahin ayrıldığı kız arkadaşı ile barışmak için otomobilin önünü 'Seni seviyorum meleğim', arkasına ise 'Meleğim beni affet' yazılı bezle kaplatıp trafiğe çıktı.

Kümbet Mahallesi'nde yaşayan Cumhuriyet Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı öğrencisi Osman Şahin, 3 yıldır birlikte olduğu Esra adlı kız arkadaşı kendisini terk edince onunla barışmak için ilginç bir yola başvurdu. Şahin, arkadaşının otomobilinin üzerine özür mesajı yazıp, sevgilisinin evinin önünde dolaşmaya karar verdi.

osman-sahin-sivas-4.jpg

Arkadaşı Ahmet Turan Yıldızdağ ile belediyeye giden Osman Şahin, otomobili süsletip gezmek için belediyeden gerekli izni aldı. Daha sonra emniyet müdürlüğünden de izin alan iki arkadaş, aracın önünü 'Seni seviyorum meleğim', arkasını ise "Meleğim beni affet' yazılı bezle kaplattı. Osman Şahin, bu şekilde otomobille kent sokaklarında ve sevdiği kızın evinin önünde dolaştı.

osman-sahin-sivas-2.jpg

osman-sahin-sivas-3.jpg

Kendisini affettirmek için her şeyi yapacağını söyleyen Osman Şahin, "Sevdiğim kızdan ayrılınca, nasıl barışabilirim, diye düşündüm. Evde gece otururken bu formül aklımıza geldi. Bunu yaparken de hem belediyeden hem de emniyet müdürlüğünden izin aldık. Tek isteğim beni affetmesi. Ben onun için her şeyi yaparım" dedi.

osman-sahin-sivas-1.jpg