Sevgililer Gününe Özel Hediye

Sevgililer Gününe Özel Hediye
Kaçkar Petrol Şirketi Sahipleri Yaşar İNCE ve İsmail ŞİŞMAN 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle iki gün devam edecek olan müşterilerine çok özel kişisel bakım ürünü hediyelerinin ...

Kaçkar Petrol Şirketi Sahipleri Yaşar İNCE ve İsmail ŞİŞMAN 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle iki gün devam edecek olan müşterilerine çok özel kişisel bakım ürünü hediyelerinin 24 saat dağıtımına devam edeceklerini açıkladılar.

Petrol Ofisi Saha Müdürü Ömer MESCİ,”Ülkemizde ve dünya’da geleneksel hale gelmiş olan çok önemli günler ülkemizde ve dünyada büyük ilgi ile kutlanmaktadır. Bu özel günleri hatırlamak ve hatırlatmak için 14 Şubat Sevgililer gününden başlamak üzere bundan böyle petrol ofisi olarak ülkemizde değişik ay ve tarihler de kutlanan özel günlerde müşterilerimize hediyeler sunmaya devam edeceğiz.

Pilot bölge olarak Rize’yi ve Kaçkar Petrolu seçmiş olduk. 1000 adet’in üzerinde bay ve bayanlara hitap eden bu kişisel ürünümüz, Sevgililer gününde en çok tercih edilen ürünlerdendir.

Müşterilerimize dünden dağıtımını yapmaya başladığımız ürünümüze bugün 24 saat devam edeceğiz. Halkımızın petrol ofisi ürünlerine göstermiş olduğu yakın ilgiye ve Kaçkar Petrol Şirketi Yönetimine, bu özel günde müşterilerine yönelik başlatmış olduğumuz kişisel hediye ürün dağıtımındaki fedakârlıklarına teşekkür ediyorum. Sevgililer günlerini kutluyorum. Müşterilerimize nice yıllara ve nice yollara dileklerimizle hayırlı yolculuklar ve iyi günler diliyorum.” diye konuştu.