Sevgilisiyle tartışan kadın doktor, canına kıydı

Sevgilisiyle tartışan kadın doktor, canına kıydı
Aydın'ın Söke ilçesinde bir doktor, hap içerek canına kıydı.

Aydının Didim İlçesinde yaşayan 2 çocuk annesi doktor girdiği bunalım sonucu ilaç içerek yaşamına son verdi. 32 yaşında olduğu öğrenilen Sibel doktorun bu kötü vedası tıp camiasında ve çevresinde büyük üzüntüye neden oldu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü, daha önce eşinden boşandığı öğrenilen ve 2 özürlü çocuğu bulunan Sibel Demirbilek’in psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Köşk Merkez Sağlık Ocağı'nda görevli doktor Sibel Demirbilek, bir arkadaşının nişanına katılmak üzere Söke'nin Sarıkemer beldesine gitti.

Nişanın ardından, erkek arkadaşıyla tartışan Sibel Demirbilek, tartışmanın ardından kız arkadaşının evinde gece geç saatlerde 30 adet ilaç içerek canına kıydı.

Durumu fark eden arkadaşı tarafından Söke Devlet Hastanesine götürülen kadın, durumunun ağırlaşması üzerine Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Yoğun bakıma alınan Sibel Demirbilek, müdahaleye rağmen sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Sibel Demirbilek'in engelli iki çocuğunun bulunduğu, ikinci eşinden ayrıldığı ve erkek arkadaşı ile problemlerinin olduğu öğrenildi.

Soruşturma devam ediyor.