Sevgiliye Tekme Tokat (VİDEO)

Sevgiliye Tekme Tokat (VİDEO)
Ankara'da sokak ortasında kız arkadaşı ile tartışan genç, sinirlerine hakim olamayınca arkadaşını tekme tokat dövdü.

İHA ÖZEL HABERİ

Çankaya Kızılırmak Caddesi'nde dün gece bir genç, bilinmeyen bir nedenle kız arkadaşı olduğu tahmin edilen genç bayanla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan genç, kız arkadaşını tokatlamaya başladı.

Kız arkadaşının kendisini takip etmemesini söyleyen genç, genç bayanın ısrarla kendisini takip etmesine sinirlenerek gitmesini istedi. Çevredeki vatandaşların ısrarlarına rağmen bir türlü sakinleştirilemeyen genç, kız arkadaşına "Bu senin yaptığın kaçıncı oldu. Git artık istemiyorum seni. Rezil ettin herkese beni" diye bağırdı. Genç bayan, yediği tokatlara rağmen erkek arkadaşının peşinden gitmeye çalıştı.

Bu sırada ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çiftleri sakinleştirmeye çalıştı. Erkek arkadaşının peşinden gitmekte ısrar eden genç bayan, polise şikayetçi olmadığını söyledi. Polis ekipleri bayanın şikayetçi olmaması üzerine olay yerinden ayrıldı.

Erkek arkadaşı ile bir süre daha tartışan ve ısrarla peşinden gitmek isteyen genç bayan, bir süre daha tokat yemeye devam etti. Arkadaşlarına telefonla ulaşan genç bayan, bulundukları yerin adresini vererek, gelmelerini istedi. Sinirlerine bir türlü hakim olamayan genç ise, olay yerine gelen arkadaşları tarafından sakinleştirilerek genç bayanla birlikte otomobile binip ayrıldı.