Sevilen Atma Türkücü Ahmet Çakar’ın Mesai Arkadaşları Çalışma Masasına Gül Bıraktı

Sevilen Atma Türkücü Ahmet Çakar’ın Mesai Arkadaşları Çalışma Masasına Gül Bıraktı
Trafikte seyir halindeyken dereye uçan otomobilde hayatını kaybeden ve ölümüyle Rize’yi yasa boğan Atma Türkücü Ahmet Çakar’ın Rize Belediyesindeki mesai arkadaşları tarafından çalışma masası güllerle donatıldı.

Kurban Bayramı tatilinin 8. Gününde 25 Ağustos Cumartesi sabahı saat: 05.00 sıralarında Merkeze bağlı Azaklıhoca Köyünden şehir merkezine doğru otomobille seyrederken Pehlivantaşı Mahallesi yol güzergahında Pilavdağı Mahallesi Erzurum Caddesi üzerinde otomobilin dereye uçması sonucu olay yerinde hayatını kaybeden Rize’nin sevilen ses sanatçılarından atma türkücü şair Ahmet Çakar’ın ölümü Rize’yi yasa boğdu.

29 yaşındaki genç sanatçının elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmesiyle hüzne boğduğu kentte, Rize Belediyesindeki mesai arkadaşları da onsuz geçen ilk mesai gününde Çakar’ın çalışma masasını güllerle donattı.

ahmet-cakar’in-mesai-arkadaslari-calisma-masasina-gul-birakti-(4).jpg

Belediye Binasının 3. katında bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde görev yapan Çakar’ın mesai arkadaşları, çalışma masasına fotoğrafını yerleştirdikleri Çakar için masa üzerine “Mekanın cennet olsun Ahmet Çakar” notunu düştü ve personel kartını güllerin arasına yerleştirdi.

Rize Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Nalkıran, çok genç yaşta Rize’nin çok değerli bir sanatçısını ve değerini kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirtti ve çok üzgün olduklarını kaydederek, “Çok üzgünüz. Değerli bir kardeşimizi kaybetmenin acısını ve hüznünü tüm şehir olarak hatta ülke olarak yaşıyoruz. Ahmet kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Birlikte çalıştığı mesai arkadaşları da Onsuz geçen ilk mesai gününde acılarını paylaşmak üzere masasını güllerle donattı. Rize Belediyesi olarak da çok büyük bir acı yaşıyoruz. Allah’tan tüm sevenlerine de sabırlar temenni ediyorum” dedi.

Çakar’ın mesai arkadaşları da çok iyi bir arkadaşı ve dostu kaybetmenin hüznünü derin bir şekilde yaşadıklarını belirterek çok üzgün olduklarını kaydettiler.

ahmet-cakar’in-mesai-arkadaslari-calisma-masasina-gul-birakti-(3).jpgahmet-cakar’in-mesai-arkadaslari-calisma-masasina-gul-birakti-(1).jpgahmet-cakar’in-mesai-arkadaslari-calisma-masasina-gul-birakti-(2).jpgahmet-cakar’in-mesai-arkadaslari-calisma-masasina-gul-birakti-(6).jpgahmet-cakar’in-mesai-arkadaslari-calisma-masasina-gul-birakti-(5).jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Sevilen Atma Türkücü Ahmet Çakar Ebediyete Uğurlandı

Atma Türkücü Ahmet Çakar Kazada Hayatını Kaybetti

Şair Ahmet Çakar’ın Cenaze Detayları Belli Oldu