Sevilla avantajlı dönüyor - VİDEO

Sevilla avantajlı dönüyor - VİDEO
Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Rus temsilcisi CSKA Moskova evinde İspanyol rakibi Sevilla ile karşı karşıya geldi. Luzhniki Stadı'nda oynanan karşılaşama 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

İlk yarıda Sevilla, 25. dakikada Alvaro Negredo'nun attığı golle durumu 1-0 yaptı ve devreye bu skorla girildi. İkinci yarıya ev sahibi CSKA Moskova hızılı başladı ve 48. dakikada Honda'nın bir topu direğe takıldı. Beraberlik için bastıran CSKA Moskova, 66. dakikada Mark Gonzalez'in uzaktan attığı golle skorda dengeyi sağladı. Bu golden sonra öne geçmek için daha çok atak yapan CSKA, net fırsatlardan yararlanamadı ve mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Alvaro Negredo ve Mark Gonzalez attıkları gollerle Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk gollerini kaydetmiş oldu. Ayrıca Mark Gonzalez, Şampiyonlar Ligi'nde gol atan sekizinci Şilili futbolcu olmayı da başardı.

CSKA'da hücuma yönelik orta saha oyuncusu Alan Dzagoev sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemedi. Sevilla'da ise son lig maçında sakatlanan golcü futbolcu Luis Fabiano ile kanat oyuncusu Diego Capel oynamadı.

Bu karşılaşmanın rövanşı 16 Mart Salı günü Sevilla'nın sahası olan Estadio Ramon Sanchez Pizjuan'da oynanacak. Rövanş maçında 1-1'lik skor maçı uzatmaya götürecek. Eğer karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sona ererse turu CSKA Moskova geçecek. Röbanş maçında gol olmazsa; Sevilla, 0-0'a turu geçen taraf olacak. Bu skorların haricinde galip gelen taraf, turu geçmeyi başaracak.