Şevket Yardımcı'yı Rize'de Binler Uğurladı

Şevket Yardımcı'yı Rize'de Binler Uğurladı
Rizeli hayırsever iş adamı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı ve TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı’nın babası Şevket Yardımcı, Rize'de defnedildi.

Rizeli hayırsever iş adamı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı’nın babası Şevket Yardımcı, kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

CENAZE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Rize'de başta Tıp Fakültesi binası olmak üzere eğitim ve sağlık alanında bir çok hayır işi yapan Türkiye’nin tanınmış armatörlerinden Şevket Yardımcı (86) bir süredir tedavi gördüğü İstanbul'da iki gün önce hayatını kaybetmişti. Yardımcı için Tuzla Merkez Camisi’nde kılınan cenaze namazından sonra bir cenaze namazı da bugün ikindi namazının ardından Rize Sahil Camisi’nde kılındı.

Cenaze namazı öncesi Yardımcı’nın oğullarından; Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Servet Yardımcı, diğer oğulları ve yeğeni olan Prof. Dr. Emin Gürses taziyeleri kabul etti.

Rize İl Müftü Vekili Ali Çakmak'ın kıldırdığı cenaze namazına; Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Rize Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Ç.Rizespor Kulubü Başkanı Metin Kalkavan, Başbakan Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan, Muhafazakar Yükseliş Partisi Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz gibi tanınmış bir çok isim katıldı. Namaza Yardımcı’nın Rize’de yaptırdığı çok sayıda eğitim kurumunda eğitim ve öğretim gören öğrenciler de katıldı.

Cenaze namazının ardından Yardımcı’nın naaşı Bağdatlı Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

CENAZE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...