Şevki Yılmaz: CHP, Milleti Cehenneme Hazırlayan Partidir

Şevki Yılmaz: CHP, Milleti Cehenneme Hazırlayan Partidir
Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, ana muhalefet partisi CHP için “Bu milleti Cehenneme Hazırlayan Parti” dedi.

28 Şubat mağdurlarından Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İlmi Meseleler ve Sosyal Aktiviteler Topluluğu (İMSAK) tarafından düzenlenen “28 Şubat Mağduru, 28 Şubat’ı Anlatıyor” konulu konferansa katıldı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansta Yılmaz, 28 Şubat’ı anlattı, muhalefet partilerini yerden yere vurdu.

sevki-yilmazdan-rizede-28-subat-konferansi-2.jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın da takip ettiği ve Şevki Yılmaz’ın 1,5 saat süren konferansında, konferans salonu tıka basa doldu. Onlarca kişi ise 600 kişilik salonun yetersiz kalmasından dolayı konferansı ayakta takip etmek zorunda kaldı.

sevki-yilmazdan-rizede-28-subat-konferansi.jpg

28 Şubat sürecinde Refah Partisi`nden istifa etmek zorunda kalan Yılmaz, konferans öncesi 28 Şubat sürecinin hazırlanışı ve 28 Şubat gününü konu  alan sinevizyon gösterisini gözleri dolu bir şekilde takip ederken, sinevizyon gösterimi sonrasındaki konferansında Müslüman neslin batılılaşma adına; tarihinden, İslam’dan uzaklaştırmak için kelimelerle yok edilmek istendiğini kaydetti. Bu tahribata karşılık ilk sıyrılışı İttihat Terakki’ye karşı, çetelere karşı Cumhuriyet Terakkiperverlerin verdiğini ifade eden Yılmaz, “En zor bedeli onlar ödediler 1928’de. 16 milletvekilini astılar. Parti 2 sene yaşatıldı. Yunanı denize döken Sakarya’yı zaferle taçlandıran ordunun komutanı Ali Fuat Cebesoy bizim gibi Almanya’ya hicret etmeye mecbur kaldı. Bize yapılanlar hiçbir şey değil. Bedel ödediler. Mehmet Akif Ersoy, Mısır’da sürgün hayatı yaşadı 10 sene. Bundan sonra bir deneme partisi  kurdular. Bu CHP var ya, Cehenneme Hazırlayan Parti bu milleti.” dedi.

sevki-yilmazdan-rizede-28-subat-konferansi-4.20150226213640.jpg

Program sonunda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşı karşıya kalan Yılmaz’a program bitiminde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap tarafından üniversitenin şilti takdim edildi.

sevki-yilmazdan-rizede-28-subat-konferansi-1.jpg

sevki-yilmazdan-rizede-28-subat-konferansi-3.20150226213902.jpg

sevki-yilmaz-rizede9.jpg

sevki-yilmazdan-rizede-28-subat-konferansi-5.jpg

sevki-yilmaz-rizede7.jpg

sevki-yilmaz-rizede8.jpg

resat-kasap-sevki-yilmaz-huseyin-karaman.jpg

sevki-yilmaz-rizede3.jpg

sevki-yilmaz-rizede4.jpg

sevki-yilmaz-rizede6.jpg

sevki-yilmaz-rizede.20150227191221.jpg

sevki-yilmaz-rizede2.jpg

sevki-yilmaz-rizede5.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Şevki Yılmaz: 28 Şubat Postmodern Değil, Postkurt Bir Darbeydi VİDEO İZLE

Rize’de Şevki Yılmaz Kasırgası Esti

Şevki Yılmaz, CHP’nin 6 Ok'u İmanın Şartlarını Yıkmak İçindir