Şevki Yılmaz, CHP’nin 6 Ok'u İmanın Şartlarını Yıkmak İçindir

Şevki Yılmaz, CHP’nin 6 Ok'u İmanın Şartlarını Yıkmak İçindir
Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz: CHP amblemindeki 6 Ok'un imanın 6 şartını temsil ettiğini ve imanın şartlarını yıkmak için 6 Ok'un tercih edildiğini söyledi.

Rize Eski Milletvekili 28 Şubat mağduru Şevki Yılmaz, İMSAK (Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İlmi Meseleler ve Sosyal Aktiviteler Topluluğu) tarafından düzenlenen “28 Şubat Mağduru, 28 Şubat’ı Anlatıyor” konulu konferansta CHP’nin 6 ok’u seçmesinin nedenini Bediüzzaman’ın sözleriyle açıklarken 6 Ok'un imanın 6 şartını temsil ettiğini ve imanın şartlarını yıkmak için 6 ok'un tercih edildiğini söyledi.

sevki-yilmaz-rizede4.20150227193214.jpg

CHP’YE ŞAŞIRIYORUM AMBLEMİN ÇAĞ DIŞI, YOBAZ

Yılmaz, CHP’nin 6 ok amblemiyle ilgili konferansta yaptığı konuşmada, CHP’nin idamlarla şehirleri yok ettiğini kaydederek şu açıklamalarda bulundu: İstiklal Mahkemelerinin sayısı belli değil. Yüz bin diyen var 200 bin diyen var. Şehirleri idam ettiler, şehir. Avrupa’da en çok Sivaslı var, Yozgatlı, Konyalı neden? O şehirlerde idam edildi. Ekonomik yardımlardan men cezası aldı Konya. Devrimlere karşı, medeniyetimizi deviren devrimlere karşı direnen 3 tane mühim şehir oldu. Burada Turist Oteli’nin altında günlerce şapka giymediği için asılan alimler var. Halk bile yanına yanaşamadı. Allah gani gani rahmet etsin o şehitlere.  Sadece bir hatıramla geçeyim. Çorum Alaca’ya gitmiştik 80’li yıllarda. Bi zatı ziyaret edeyim dedim. 100 yaşında elini öptüm. Oğlum Şevki çok dolaşıyorsun benim hatıratımı anlat dedi. 30’lu yıllarda Ankara’da asker idim. Tren istasyonuna hayvan vagonu geldi, hayvan treni geldi. Komutan dedi ki bu vagonlara nöbet tutacaksınız. İneklere öküzlere neden nöbet tutacağız diye sorunca Komutan imanlıymış ağlamaya başladı. Hıçkıradı. Oğlum tövbe de burada inek, hayvan yok. Konya’dan getirtilen 400 alim var. Yarın sabah Ulus meydanında idam edilecekler. İşte  CHP bu. Ambleminden belli değil mi CHP. Yani Müslümanlar tutup bir silah resimli parti kursaydı yaşatırlar mıydı, he? Şu CHP’ye şaşırıyorum ya. Amblemin çağ dışı yobaz ya, ok ya ok. Neden gül yapmadın, neden gül yapmadın. 6 tane silahlı bir amblem yapsak ne olurdu halimiz Türkiye’de. Adam ok atacak ya.

sevki-yilmaz-rizede.jpg

CHP’NİN 6 OK’U SEÇMESİNİN  NEDENİ

Bediüzzaman öyle diyor. İmanın 6 şartına vurmak için 6 ok tercih edilmiştir. Birisi Allah’ın ülkedeki hükümranlığını ortadan kaldırmak. Öbürü Resulullah A.S.’nin liderliğini yok etmek. Öbürü Kur’an’ın otoritesini hayat yasasını yok etmek. Öbürü gençlerden ahiret imanını ortadan kaldırıp, kader imanından yok ederek, ümitsiz hale düşürüp şizofren bir nesil meydana getirmek. Diğeri de  meleklere inancı yok etmek, moralleri düşürmek için. Onu Bediüzzaman Hazretleri söylüyor. İşte bu zihniyet dar ağaçları kurdu memlekette. Ezana saldırdı.

sevki-yilmaz-rizede.20150227003723.jpg

sevki-yilmaz-rizede3.20150227193240.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Şevki Yılmaz: 28 Şubat Postmodern Değil, Postkurt Bir Darbeydi VİDEO İZLE

Rize’de Şevki Yılmaz Kasırgası Esti

Şevki Yılmaz: CHP, Milleti Cehenneme Hazırlayan Partidir